USKORO PETA SEZONA

Mia Kovačić i Dušan Bućan ponovno vode Farmu

16.08.2016 u 19:50

Bionic
Reading

Svoju novu avanturu ove jeseni započet će i Mia Kovačić te Dušan Bućan koje ćemo i ove sezone gledati u ulozi voditelja popularnog reality showa 'Farma'

Zaštitno lice Nove TV Mia Kovačić nestrpljivo očekuje da se vrata Farme otvore.
'Ovo će biti moja peta sezona kako vodim Farmu i jako sam uzbuđena što nas još samo malo dijeli od njezina početka. Farma je zaista sjajan projekt koji nas uvijek vraća prirodi i njezinu početku te nam pruža mogućnost da zavirimo u doba kako se nekad živjelo bez blagodati modernog života. Veselim se novim farmerima i svim njihovim dogodovštinama', rekla je Mia.

Njezin suvoditelj u showu Dušan Bućan svoj zanat na farmi u voditeljskoj ulozi ispekao je u prošloj sezoni.
'Osim što Farma pruža natjecateljima priliku vidjeti kako je to tri mjeseca živjeti udaljen od civilizacije i bez modernih tehnologija, pruža im i mogućnost naučiti nove stvari te testirati svoje granice. Farma je u svojoj biti igra i treba igrati po pravilima', kazao je Dušan pred kojim je, također, velik izazov – podučiti farmere izdržljivosti, snazi i mentalnoj sposobnosti.

Osim Mije i Dušana, na farmu će povremeno dolaziti i farmer mentor koji će brinuti o natjecateljima, nadzirati ih, savjetovati, dodjeljivati im zadatke, ali i ocjenjivati rad farmera.

Svojim radom i upornošću farmeri će u trajanju od tri mjeseca dobiti priliku osvojiti vrijednu nagradu, novčani iznos od pola milijuna kuna, a kako će izgledati njihovi borba, život, opstanak i suživot na farmi, gledatelji će imati priliku pratiti od ove jeseni na Novoj TV.