FASHION WEEK ZAGREB BY AFRODITA

Mia Begović iznenadila perikom, Helena Matanić bojom kose

04.06.2016 u 13:20

  • +10

Poznati na Fashion Weeku Zagreb powered by Afrodita

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Bionic
Reading

Mia Begović stigla je u svilenom kompletu dizajnerice Marije Cvitanović i s perikom na glavi, glumica Helena Mimić Matanić pojavila se s novom, ružičastom bojom kose, Vanje Mamić sve je zadivila u haljini čiji dizajn zajednički potpisuje s kreatoricom Kristinom Burjom, a Lejla Filipović blistala je u zanosnoj čipkanoj kreaciji, a riječ je o ženama koje su jučer dobile najviše pohvala za izgled u prepunom zagrebačkom Green Goldu, na prvoj večeri modnog događaja Fashion Weeka Zagreb by Afrodita

Sinoć je u prepunom veličanstvenom parku Green Golda održana prva večer Fashion Weeka Zagreb by Afrodita. Zaista magična i veličanstvena atmosfera, s prizvukom šik vrtnih zabava, uz jezero s lopočima, hrpu cvijeća, titraj svijeća i odlične moderne revije Zagreb je jednu noć preselila u Pariz.

Nije tajna da Vanja Mamić obožava kreacije svoje prijateljice Kristine Burje, modne dizajnerice a dolazak na Fashion Week Zagreb by Afrodita bio je dobar povod da odjene onu posljednju iz nadolazeće kolekcije mlade dizajnerice koja stoji iza modnog brenda Krie Design. Haljina asimetrična oblika do poda, a koju krase crno-bijele pruge, nastala je u suradnji prijateljica, a upravo će biti prikazana na sljedećoj Kristininoj reviji na Fashion Weeku.


Vanja Mamić blistala je u kreaciji koju osobno potpisuje s Kristinom Burjom

Akademska glumica Mia Begović trenutačno se užurbano priprema za prvu izvedbu monodrame 'Sve što sam prešutjela', a koja će se odigrati 23. lipnja u kazalištu Vidra. Taj je dan odabrala, govori za tportal, jer će te večeri slaviti i jednu svoju malu svečanu obljetnicu. Naime, prije tri desetljeća diplomirala je upravo na taj dan.
'Odjenula sam svileni komplet koji je za mene dizajnirala Marija Cvitanović, a čije ću kreaciji nositi i u predstavi. Ona podrazumijeva puno presvlačenja, ali to je sve što smijem otkriti', otkrila je zagonetna Mia Begović koja sam je otkrila i svoju malu tajnu, da nije promijenila frizuru već da na glavi nosi periku izrađenu od prave kose – majčine.


Mia Begović: Zna kako nositi periku u kombinaciji sa svilom

Helena Minić Matanić stigla je u pratnji supruga Dalibora Matanića, a sve je zadivila novom, ljubičastom bojom kose. Upravo je njoj pripala čast biti zaštitnim licem modne kampanje dizajnerice, stilistice i kostimografkinje Marije Cvitanović za novu kolekciju Marka M Vintage Glamour Pounje kojom je otvoren Fashion Week Zagreb by Afrodita. Nova boja kose, doznajemo, rezultat je te nove modne suradnje.


Helena i Dalibor Matanić

Iz prvih redova zanimljive modne revije Marije Cvitanović za Pounje, Mode Stolnik, Đenise Pecotić i Emine Kušan, Igora Galaša, Mandali Mendrille i Sylvia Roubertta Kovacica pratio je, kao i uvijek ogroman broj poznatih osoba. Osim Lejle Filipović, Vanje Mamić događaj nisu željele propustiti Marija Borić, Kristina Krepela,, Ana Gruica, Ronald Braus, Zoran Aragović, Josipa Pavičić Yo, Ivana Šundov, Sanja Pilić, Sandra Marković, Đorđe Kukuljica, Tihana Harapin Zalepugin, Perica Martinović, Anita Malenica, Željko Bebek sa suprugom Ružicom, Branimir i Sandra Mihaljević, mnogi dizajneri poput Staše Čimbur, Zorana Aragovića, Ines Zrnc Gregorine, Marine Prevolšek i drugih.