OD PIĆA PROLAZI SVE

Mercedesi, zdrava hrana i diskrecija za Depeche

08.02.2010 u 11:28

Bionic
Reading

Depeche Mode 14. veljače će održati veliki koncert u zagrebačkoj Areni, a za boravka u hrvatskoj prijestolnici zahtijevaju Mercedese i zdravu mediteransku hranu. Po pitanju pića su otvoreni, tako da prolazi i domaća i strana kapljica

Valentinovo nam kuca na vrata, a s njim i veliki koncert legendarne grupe Depeche Mode. Nakon prošlogodišnjeg otkazivanja koncerta zbog bolesti Davea Gahana, glazbeni velikani nam napokon stižu uz pokoji prilično skroman zahtjev.


Iz Lupa promocije javljaju nam da su želje i prohtjevi dečki iz benda bili prilično racionalni i ne pretjerano zvjezdani. Tako zahtijevaju da se voze isključivo u Mercedesovim vozilima, dok su po pitanju ića i pića demokratični. 'Očekuju zdravu hranu mediteranski orijentiranu te domaće i strano piće', rekla nam Sanja Ajdinovski iz Lupa promocije. Usto, očekuju diskreciju, tako da nismo saznali gdje će odsjesti.

Kako je prvi predviđeni datum, 21. svibnja, bio blizak Daveovom rođendanu, organizatori koncerta imali su u vidu tortu i pravi rođendanski tulum. Budući da je termin zbog bolesti frontmana skliznuo, rođendansko slavlje je izgubilo smisao, a organizatori smišljaju neka nova iznenađenja. Kako koncert pada na Dan zaljubljenih, vjerujemo da im inspiracije neće nedostajati.



Depeche Mode: 'Enjoy the Silence'