MORSKI GUŠTI

Martini Todorić i Jasmini Bagarić najdraži je labud - zlatni

21.07.2016 u 20:49

Bionic
Reading

Jasmina Bagarić, modna blogerica, suvlasnica Clan storea i supruga poznatog košarkaša Dalibora Bagarića, ljetuje s prijateljicom Martinom Todorić, suprugom dopredsjednika koncerna Agrokor Ante Todorića. Baš poput Martinine šogorice, Ive Balent i Severine, i njih su dvije nabavile predimenzionirane luftiće, ali u obliku zlatnog labuda, na kojem uživaju daleko od očiju javnosti

Čini se kako su predimenzionirani luftići u obliku raznih životinja, ali i voća apsolutni hit ovoga ljeta. Nakon što je jučer supruga pjevača Željka Joksimovića, voditeljica Jovana Joksimović objavila fotografiju sa Severinom, Ivom Balent i Danijelom Gajski kako uživaju u moru sjedeći na pelikanima, jednorogima i plamencima, danas se pojavila nova fotografija na kojoj šogorica Ive Balent, Martina Todorić, uživa na labudu. I to - zlatnom.

Društvo joj u Crikvenici, pravi dugogodišnja prijateljica, modna blogerica, suvlasnica Clan storea i vlasnica Magnolia slastica te supruga košarkaša Dalibora Bagarića, Jasmina. Sudeći prema komentaru na profilu Jasmine Bagarić na Instagramu, istog zlatnog labuda posjeduje i modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

Thru the pink glasses #pinkworld

A photo posted by JasminaBagaric (@jasminabagaric) on

Time for some more golden memories #happysummer to all @mt_tod

A photo posted by JasminaBagaric (@jasminabagaric) on

Live your life and forget your age

A photo posted by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on