PRVO LJETOVANJE S KĆERI

Martina Štritof: Greta je dijete za poželjeti

21.07.2016 u 19:28

Bionic
Reading

Neki događaji u životnu knjigu sjećanja upisani su velikim slovima, a prvo ljetovanje sa svojom bebom jedno je od njih. Zauvijek će ga pamtiti i bivša divasica, danas uspješna dizajnerica interijera Martina Štritof. U morskim radostima uskoro će uživati sa svojom Gretom

'Bili smo već deset dana na moru, ali smo se zbog Ratkovih obaveza i treninga morali vratiti u Zagreb. Na pravo ljetovanje spremamo se za tjedan dana', rekla nam je Martina. Sa svojim suprugom, bivšim vaterpolistom Ratkom Štritofom i njihovom 5-mjesečnom kćeri Gretom uživat će u Vodicama i Lovranu.

'Greta je dijete koje se može poželjeti, prava je dobra curica. Obožava se kupati u kadi pa nas baš zanima kako će reagirati na more. Nećemo ništa forsirati - ako joj se ne bude svidjelo, ostavit ćemo prilagodbu na more za sljedeće ljeto', smije se presretna mama.

Ovih dana sa svojom mezimicom je shvatila da i ljeto u Zagrebu može biti zabavno. U šetnji i razgledanju otvorenih dvorišta pridružile su joj se dugogodišnja prijateljica, jedna od najuspješnijih domaćih manekenki i poduzetnica Ljupka Gojić Mikić te njezine kćeri, sedmogodišnja Jana Sienna i dvije godine mlađa Mila Amelie. 

Uspješna dizajnerica interijera i vlasnica kreativne oaze MS Studio Bottega svoje prvo dijete rodila je početkom veljače. Sa suprugom Ratkom Štritofom je deset godina živjela u Italiji, a 12 godina su u braku. Godine 2013. su se vratili u Zagreb te je bivši vaterpolist dobio posao trenera mlade U15 reprezentacije.


Martina i Ljupka druže se preko deset godina