NOVA SVAĐA

Marina ne predaje kuhinju

  • Autor: N. I.
  • Zadnja izmjena 27.03.2009 16:12
  • Objavljeno 27.03.2009 u 15:12
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

U kuhinji je izbila velika svađa između glavne kuharice Marine i novopečene farmerice Gianne

Nakon što je oprala kosu, Gianna je zamolila Marinu da ode po mrkvu. Marina je poludjela i rekla uz prijetnju: 'Voziš me zadnja dva-tri sata, ti si sad kao in charge ovdje, ti ćeš mene ovako izbaciti, e pa nećeš.' Gianna joj je pokušala na lijep način objasniti da nije imale nikakve skrivene namjere i da ju je stvarno lijepo zamolila. Marina nije odustajala od svojih optužbi, navodeći primjere da istakne da se nisu tako dogovorile. Gianna je pokušavala lijepo objasniti da je morala oprati kosu jer ju je svrbjela, na što je Marina bahato odgovorila: 'Šta mene sve svrbi ovih dana, pa se ne perem.'

Boris je pokušavao smiriti cijelu situaciju, a Gianna je u jednom trenutku, kada joj je pukao film, rekla: 'Svi ste nadrkani, tebe je netko nadrkao, pa se sad dereš na mene. Evo vam kuhinja, ne bi više ušla u nju, nabijem vas sve' i izašla je iz kuhinje.

Ali Marina se nije zaustavila na Gianni, istračala je i Vajtu, a naravno, i Mariju. Za Vajtu je rekla da se došao samo promovirati da bi izvukao korist, a za Mariju je natuknula da se ona zabavljala s njenim najboljim prijateljem.

 

Pogledajte video:

 

 


Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi