ROCK SPEKTAKL ZA PAMĆENJE

Marijan Ban i Jura Stublić oduševili prepuni Bundek

09.09.2013 u 15:10

Bionic
Reading

Jučerašnji treći dan Bundekfesta itekako je opravdao naziv najvećeg i najboljeg jesenskog festivala u metropoli. Iz dana u dan posjetitelji imaju prigodu uživati u sve bogatijem cjelodnevnom programu, kao i onom večernjem kada dolaze prave glazbene poslastice – koncerti velikih glazbenih imena

Večer je bila rezervirana za pravi rock spektakl, odličnim nastupima predgrupa Flashback i New York započela je rock večer Bundekfesta. Koncertno ludilo počelo je prvim taktovim velikog hita '14 palmi' kada je na festivalsku pozornicu sa svojim Diktatorima došao Marijan Ban, koji je svojim hitovima 'Morska vila', 'Marica', ' Di si ti', 'Osamdesete' i mnogim drugima u dva sata zapalio publiku.

Itekako dobro raspoloženi Ban bio je oduševljen koncertnom atmosferom, a kako je sam rekao, publika je njemu i bendu jučer dala veliki vjetar u leđa da budu još bolji.

Velika euforija u publici nastala je dolaskom glazbene legende Jure Stublića koji je s grupom Film atmosferu doveo do vrhunca pjevajući velike hitove 'Sjećam se prvog poljupca', 'Bili cvitak', 'Doći ću ti u snovima', 'E moj druže beogradski', 'Rob ljubavi'... Pet tisuća ljudi nije skrivalo oduševljenje jučerašnjim koncertnim spektaklom, a Stublić je rekao kako će biti noć za pamćenje, tako je i bilo.

Iza nas je velika rock večer puna pozitivne energije, dobrih vibracija i nezaboravnih hitova, a pjevački dvojac Stublić i Ban još jednom su pokazali koliko ih publika istinski voli!

Danas je pred nama još jedan dan Bundekfesta prepun bogatog programa, a navečer će Bundek protresti energična grupa Colonia Ulaz na sve koncerte i popratna događanja na ovogodišnji Bundekfest je besplatan, sve to zahvaljujući gradonačelniku Milanu Bandiću, koji je ove godine svojim sugrađanima odlučio pokloniti nešto posebno - Bundekfest u do sada neviđenom izdanju. Stoga, povedite svoju obitelj i uživajte u najboljoj zabavi na najvećem zagrebačkom festivalu.

Najmlađi su imali prilike jučer pogledati zabavno glazbenu predstavu 'Od unuka do djeda – obiteljska abeceda' te uživati u pjesmama Dječjeg zbora Kikići, Tin zbora Genijalci i Dječjem društvu Plesni kristali. Osim predstava, roditelji svoju djecu svakoga dana do subote mogu dovesti u kreativne radionice. U sklopu Zagrebačke zajednice tehničke kulture oni najmlađi svoju kreativnost mogli su iskušati u politehničkim radionicama za djecu. Festival mladih ponudio je također bogat program od Vila i vilinskog plesa, DJ Dina, streetworkoutu, jogi, odličnim radionicama origamija i Konfucijevom institutu radionica kaligrafije.

Svakoga dana u šetnji Bundekom posjetitelji će sresti kostimirane likove Zagrebačkog vremeplova i uvijek nasmiješenog Licitarka. U sklopu nedjeljnog etno programa uživalo se u Kulturno-umjetničkim društvima Mičevac, Prvi Komin Snježanin te HHPD Bosiljak Čučerje