BAŠ KAO KIM

Marija Husar radikalno promijenila izgled!

01.04.2015 u 11:20

Bionic
Reading

Dolaskom proljeća Marija Husar napravila je radikalnu promjenu po pitanju svog imidža. Svoju dugu tamnu kosu iznenada je obojila pa je preko noći postala platinasta plavuša

Poput Kim Kardashian i Nine Morić, pjevačica Marija Husar od samozatajne brinete odlučila je postati fatalna plavuša. Dosad je, kaže, eksperimentirala tek s plavim vrhovima kose ili platinastim ombreom na svojoj prirodnoj boji kose.

'Imam odličnog frizera Milu Santinija koji me uvijek uspije nagovoriti na razne promjene, a ja se jako volim mijenjati, ne bojim se eksperimentirati. Proljeće je pravo vrijeme za to', tvrdi Marija.

Iako je tek jedan dan plavokosa, kaže da se super osjeća te da joj itekako godi promjena. Dodaje kako će je veseliti vicevi o plavušama i ističe kako će ih sad ona prva s guštom pričati u društvu.
'Nekoga to ljuti, a mene će zabavljat šale na račun plave kose. Osim toga ja nisam prirodna plavuša. Znam jako puno viceva na tu temu', otkrila je Marija. Njezinu sestru Ivanu potpuna Marijina transformacija je oduševila.

'Kako smo starije tako smo sve više fizički sličnije. Da nedavno kosu nije obojila u dvije nijanse tamniju, bile bismo iste', smije se pjevačica. Njezin suprug Vjeko za razliku od sestre šokirao se kad ju je vidio s novom bojom kose.

'Vjeko je srećom navikao na to da sam sklona raznim iznenađenjima. Za nekoliko dana će se naviknuti da spava s plavušom', šali se Marija. Dodaje kako će tek za tjedan dana moći reći stoji li teza da se plavuše bolje zabavljaju. Otkrila je kako je promjena došla i zbog novog singla koji će snimiti s Alenom Hržicom. Riječ je o njezinom prvom duetu u karijeri, ako se izuzmu pjesme napravljene sa sestrom Ivanom.

Pogledajte kako danas izgledaju slavne novopečene plavuše:



Nina Morić


Kim Kardashian