NA LJUBAVNIM MUKAMA

Mamićev izraz lica na treningu u Rijadu sve govori

07.10.2016 u 18:57

Bionic
Reading

Fotografije s jučerašnjeg treninga Zoranovog nogometnog kluba Al Nasr, kad je ujedno priča o njegovoj novoj odabranici, 20 godina mlađoj Šibenčanki Antici, izašla u javnost pokazuju da Zoran Mamić ne izgleda poput sretnog i zaljubljenog čovjeka

Dobro je poznato to koliko Zoran Mamić (45) ne može odoljeti zgodnim ženama, no da će se nakon dvije godine braka s Anom Šikić rastati zbog mlađahne šibenske manekenke malo tko je očekivao. Ipak, Zoran je opet iznenadio i rastavom i odabirom nove partnerice koja mu se navodno već pridružila u Rijadu.

No zasad im ne cvjetaju ruže, ako je suditi po izrazu lica mlađeg brata Mamića. Naime jučer, kad je objavljena priča o trećoj osobi koja je navodno kumovala njegovoj rastavi, Zoranov klub koji vodi u Saudijskoj Arabiji, Al Nasr, na svom je profilu na Twitteru objavio fotografije s jučerašnjeg večernjeg treninga. Fotografija na kojoj je Zoran govori više od tisuću riječi.


Zoran Mamić snimljen jučer u kasnim poslijepodnevnim satima na treningu svog kluba u Rijadu

Mamić svoj drugi razvod nije komentirao, kao ni novu ljubav. S prvom suprugom Vanjom Horvat vjenčao se kad je imao samo 21 godinu. Nakon 19 zajedničkih godina rastali su se zbog Ane Šikić. No ona je, čini se, imala manje sreće od Vanje jer joj je ljubav sa Zoranom potrajala tek pet godina.


Zgodna šibenska manekenka Antica Filipović Grčić šarmirala je Zorana ljepotom, ali i smislom za humor


447480,433891,447156,433370