NERAZDVOJNE

Maja Cvjetković i djevojka Brune Kovačevića u velikom prijateljstvu

03.12.2016 u 07:46

Bionic
Reading

Dosad se zgodna Matea Franić u javnosti pojavljivala samo u društvu svog dečka HTV-ova sportskog urednika Brune Kovačevića, no zahvaljujući bivšoj misici Maji Cvjetković i jednoj fotografiji na Instagramu, doznalo se i tko su njezine najbolje prijateljice

Djevojka Brune Kovačevića Matea Franić prvo je zaintrigirala javnost kao plavuša s dubokim dekolteom na promociji dokumentarca o Kostelićima prošle godine u travnju, kasnije je u istoj maniri i modnim eksperimentima privlačila pažnju javnosti.

S Kovačevićem se često mogla vidjeti na mnogim javnim događanjima, pa i na promociji u Los Angelesu kao besprijekorno sređena pratilja i podrška svom dečku.

Nešto više o zgodnoj Mateji nikad nije dospjelo u javnost. No Maja Cvjetković na svom je Instagramu otkrila tko su joj drage prijateljice; s njom su na slici nekadašnja manekenka Antea Kodžoman, danas direktorica marketinga NK Lokomotiva. Fotografirajući se u adventskom ugođaju na okićenom Manduševcu, Franić je pokazala kako je u trendu, u popularnim platformama Stelle McCartney. Prijateljice Matea i Maja često se druže, a odnedavno se mogu vidjeti i njihove fotografije iz zajedničkih izlazaka na Majinom Instagramu.

Bruno Kovačević i Matea Franić upoznali su se navodno preko Mile Horvat, čija je Matea prijateljica, a prvi put su zajedno snimljeni na Bajaginu koncertu u Zagrebu još 2013. Tada je Kovačević rekao da se slučajno našao njenom u društvu jer je ona prijateljica Mile Horvat s kojom je došao na koncert.

?????? @antea_k @mateafranic #welovezagreb #advent #lovemyfriends ❤️

A photo posted by Maja Cvjetkovic (@majacvjetkovic) on

Dinner with my girls ❤️ #saturday #nightout #positivevibes #happy #love

A photo posted by Maja Cvjetkovic (@majacvjetkovic) on