VRLO, VRLO IZAZOVNO

Sve seksi kombinacije djevojke Brune Kovačevića

11.06.2015 u 13:47

Bionic
Reading

Matea Franić, djevojka HTV-ovog novinara Brune Kovačevića jučer je na predstavljanju kolekcije narukvica G-Yolo ponovno privlačila pažnju atraktivnom modnom kombinacijom. Opet su joj u prvom planu bile grudi ispod prozirnog bodyja

Djevojka HTV-ovog novinara Brune Kovačevića liniju je stesala dugogodišnjim treninzima rukometa, čime se prije bavila, pa se u javnosti nerijetko i bez ustručavanja pojavljuje u smjelim i izazovnim modnim kombinacijama. Tako je za jučerašnje predstavljanje kolekcije narukvica G-Yolo odjenula prozirni body ispod kojeg je imala crni grudnjak i uske traperice.

Atraktivna brineta koja radi u osiguravajućoj kući Generali ponovno je bila u centru pažnje, baš kao što je to bilo i sredinom travnja na premijeri filma o obitelji Kostelić. Tada se pojavila u bijelom odijelu s dubokim dekolteom pa je te večeri zasjenila i Severinu.

Na koncertu Bruninog prijatelja Borisa Novkovića u dvorani Vatroslav Lisinski Matea se odlučila za nešto umjereniju odjevnu kombinaciju - široke hlače i zatvoreniju bluzu, a kosu je raspustila.

Matea i HTV-ov novinar upoznali su se preko Mile Horvat, Brunine kolegice iz sportske redakcije, a Mateine prijateljice. Bruno se 2010. razveo od supruge Zrinke s kojom je bio 15 godina u braku i imaju sina, a s Mateom se u javnosti počeo pojavljivati prije dvije godine.


Matea je na premijeri filma o obitelji Kostelić svojim dekolteom zasjenila i Severinu