I MNOGI DRUGI

Macklemore & Ryan Lewis na Sziget festivalu

18.02.2014 u 12:55

Bionic
Reading

Organizatori Sziget festivala najavljuju novi popis imena koja su službeno potvrđena za ovogodišnje festivalsko izdanje. U srcu Budimpešte, ovog ljeta vas očekuju Macklemore & Ryan Lewis, Skrillex, Jake Bugg i London Grammar. Sziget festival na Otoku slobode održava se od 11. do 18. kolovoza

Sziget festival već je otkrio neka imena ovogodišnjeg line upa, kao što su Queens of the Stone Age, Placebo, Klaxons, Stromae, Calvin Harris Imagine Dragons, Bastille, a sada najavljuju novi glazbeni niz.

Nova imena su...

Macklemore & Ryan Lewis - američka hip - hop senzacija koja sada broji više od milijun obožavatelja diljem svijeta, novo je ime ovogodišnjeg Sziget festivala. Koliko su dobri, potvrđuje i glazbena struka koja im je dodijelila čak četiri Grammyja u svim bitnijim kategorijama.

Macklemore & Ryan Lewis - 'Can't Hold Us' feat. Ray Dalton

Skrillex kao jedan od najpoznatijih predstavnika elektronske glazbe današnjice, također će nastupiti na pozornici Sziget festivala, kao i mlada britanska uzdanica - Jake Bugg.

Jake Bugg - 'Seen It All'

Die Fantastischen Vier također dolaze na Sziget, a trenutno se nalaze na turneji na kojoj promoviraju novi album 'Rekord'. Iz Nottinghama, na Sziget stiže trip- hop senzacija London Grammar.

London Grammar - 'Wasting My Young Years'

Iz Velike Britanije na Sziget još dolaze Tom Odell i Michael Kiwanuka koji je za svoj debitantski album 'Home Again' prošle godine zaradio nominaciju za Mercury Awards. Kao predstavnici elektronske scene, uz Skrillexa na Sziget stižu Darkside, The Big Pink i Brogore.

Tom Odell - 'Another Love'

U nadolazećim tjednima, Sziget festival planira objaviti još novih i zanimljivih imena.