SLAVILE MAJČIN ROĐENDAN

Luksuzni odmor Petre i Brune Sanader na talijanskoj obali

08.08.2016 u 11:14

Bionic
Reading

Starija kći bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera koja već godinama živi i radi u SAD-u na svom je Instagram-profilu objavila fotografije obiteljskog ljetovanja u Italiji s mlađom sestrom Brunom i majkom Mirjanom kojoj su na jahti kćeri priredile rođendansko slavlje

Ženski klan obitelji Sanader ovog se ljeta dobro provodi ako je suditi po fotografijama koje je 29-godišnja Petra Sanader objavila na svom Instagramu. Naime, najstarija Ivina kći odmara se na jahti koja krstari talijanskom obalom i to u društvu sestre Brune i majke Mirjane.

Na obiteljskom odmoru prije četiri dana proslavile su i Mirjanin 62. rođendan. Bivšeg premijera Ive Sanadera nema ni na jednoj slici, a jedan znatiželjan pratitelj na Instagramu nije odolio postaviti pitanje gdje se krije otac familije. Petra i Bruna tulumare u prestižnim talijanskim turističkim lokacijama, a jedna od njih je i Capri.

Život u SAD-u gdje se Petra posljednjih godina bavi modelingom i pokušava probiti na glumačkoj sceni urodio je plodom pa ženski članovi obitelji Sanader imaju razloga za zadovoljstvo i slavlje.

Finally #chilling #yachtlife #leavemealone #italy ????❤️

A photo posted by Petra Sanader (@petrasanader) on