NOVI LOOK

Luka Nižetić vjeran je modnom ukusu Robbieja Williamsa

08.03.2016 u 15:41

Bionic
Reading

Iako je Luka Nižetić oduvijek plijenio pažnju neobičnim modnim kombinacijama, frizuru je rijetko mijenjao. Prije dvije godine je svoju tamnu kosu prošarao svijetlim pramenovima po uzoru na Robbieja Williamsa, a danas je inspiraciju ponovno potražio u svom idolu i njegovoj izblajhanoj kosi te se takav pojavio u novom glazbenom videu za pjesmu 'Ljubav je mukte'

Splitski pjevač izblajhao je kosu za potrebe snimanja spota za pjesmu 'Ljubav je mukte', a od silnih obaveza još uvijek, kaže, nije stigao provjeriti zabavljaju li se plavuše bolje od ostatka svijeta.

'Dobro se osjećam ovako, jer volim biti plav. Volio bih se kao takav više osloniti na nekoga, da taj netko više radi za mene, a da ja ne radim ništa ili malo', našalio se Luka za RTL.

Lukina nova izblajhana frizura opet podsjeća na onu njegovog idola Robbieja Williamsa. Već je 2007. postalo očito da je Luka veliki ljubitelj britanskog glazbenika budući da je omot njegova drugog albuma 'Slobodno dišem' nevjerojatno podsjećao na cover singlice 'Angels' Robbieja Williamsa.


Luka je imao sličan omot kao Robbie

Na svom novom singlu 'Ljubav je mukte' Luka Nižetić ostao je dosljedan svom aktualnom glazbenom izričaju. Pomoć u kreativnom dijelu stvaranja videospota za tu pjesmu dobio je od plesne umjetnice i koreografkinje Larise Lipovac i njenog tima iz Plesnog centra Tala s kojima je već surađivao na svom hitu 'Amsterdam'.

Kako je bilo na snimanju novog Lukinog spota, pogledajte ovdje:

Hello, I woke up like this! ???? #ljubavjemukte

A photo posted by Luka Nizetic Official (@lukanizetic) on

When it looks like you’re having deep thoughts but really you’re just thinking about what to have for dinner.

A photo posted by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

An absolutely amazing show tonight in Linz. What a very special crowd...Austria: I love you. Here's a pic of me before the gig x

Posted by Robbie Williams on 21. travnja 2015


The ‘business look’, what do you think? > http://po.st/rwapp

Posted by Robbie Williams on 6. svibnja 2015

Too much dancing, waistcoat ripped...again: http://po.st/rwapp

Posted by Robbie Williams on 22. rujna 2015