SUPRUGE NOGOMETAŠA

Ludi snježni provod Mirele Forić Srne i Vanje Modrić

13.01.2016 u 12:56

Bionic
Reading

Društveni život supružnika Modrić posljednjih tjedana bogatiji je no ikad. Nakon dočeka Nove godine u društvu Lukinog kolege iz kluba Matea Kovačića i njegove djevojke Izabel Andrijanić te bračnog para Čermak, prije odlaska u Zurich sa suprugom na dodjelu Zlatne lopte, Vanja Modrić se ovog ponedjeljka odmarala i skijala u Nassfeldu. Ovaj put u društvu Darija i Mirele Srne, a i Čermakovi su opet bili tu

Kako zimuju žene nogometaša ove godine, na svom profilu na Instagramu pokazala je Mirela Forić Srna objavivši zajedničku fotografiju s Vanjom Modrić, s kojom se prošlog tjedna družila u austrijskom Nassfeldu. Ovih blagdana supružnici Luka i Vanja Modrić odlučili su se opustiti malo više nego inače, s Lukinim kolegama iz kluba i reprezentacije, ali i s prijateljima iz Hrvatske. Nakon Božića u Dubaiju, Modrići su Novu godinu dočekali u društvu Matea Kovačića, njegove djevojke Izabel s kojima se često druže i u Madridu te Andreje i Hrvoja Čermaka.

Prije odlaska u Zurich na dodjelu Zlatne lopte, gdje je Luka proglašen jednim do najboljih ovogodišnjih nogometaša na svijetu, Vanja Modrić opustila se u Austriji, opet u velikom društvu. Uz Mirelu i Darija Srnu, bili su ondje i Čermakovi koji su im, čini se, sve bliži prijatelji. A kad je Vanja u pitanju, njezin modni odabir na gala svečanosti u Zurichu bio je konačno pravi odmak od dosad bezličnih sportskih izdanja.

Elegancija s potpisom Dolce&Gabbane možda nije sjela svim modnim kritičarima, no nema sumnje da joj je pojavljivanje u crnoj čipki bilo pravo modno osvježenje. 

"Cosa nostra" in Austria - Italia ????????

A photo posted by Mirela Foric (@mirelaforic) on

Feliz ano nuevo??????????????????????

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on