SEKSI VODITELJICE

Ludi noćni provod Ive Jerković i Vlatke Pokos

19.10.2015 u 18:33

  • +11

Otvorenje novog zagrebačkog IN mjesta

Izvor: Promo fotografije / Autor: Bruno Zlomislić

Bionic
Reading

Proteklog vikenda službeno je otvoren Moon, novo zagrebačko mjesto za izlazak koje je privuklo brojne pobornike klupske glazbe, zabave i vrućih plesnih ritmova. Od poznatih su se pojavili Sandi, Vlatka Pokos, Sementa Rajhard, Aleksandra Grdić te Iva Jerković, a ona nam je ispričala i zašto inače ne izlazi

'Na otvorenju je bilo super. R'n'b ritmovi i dobro društvo bili su dobitna kombinacija. Zagrebu definitivno fali više ovakvih urbanih mjesta', tvrdi Iva Jerković. U novom zagrebačkom klubu uživala je uz house, r'n'b i pop ritmove DJ-a Emilija Dalbella te virtuoza na saksofonu Jakšu Jordesa.

Voditeljica RTL-ovog 'Kola sreće' ne uživa često u noćnom životu. 'Ne izlazim baš često zbog poslovnih obveza kojih je u zadnje vrijeme jako puno. Najbolje se zabavim u kućnoj atmosferi, na večeri uz meni drage osobe', otkrila je.

Ovo ljeto navršila je 35 godina i ne opterećuje se prolaznošću. Ne boji starenja, a tridesete su joj, kaže, donijele puno dobroga. 'Mnogo poslovnih prilika koje su se uspješno realizirale, izazove i puno dragih ljudi koji su postali neizostavan dio mog života', ističe.

Svoju zavidnu liniju i uvijek besprijekoran izgled duguje najviše dobrim genima. 'Ipak, pazim na prehranu prije svega. A kada mi vrijeme to dopusti, odem u teretanu', rekla je manekenka koja se do sada okušala u vođenju Dore, 'Studija 10', 'Binga'... Nakon pet godina stanke, nastupajući u 'Kolu sreće', Iva se vratila na male ekrane. Sama, kaže, nikad nije zaigrala igre na sreću.

'Kada je 'Kolo sreće' u pitanju, prihvatila bih to bez razmišljanja', otkrila je. O privatnom životu pak nije htjela govoriti. 'Svoju intimu čuvam za sebe', ističe.