MALA SIRENA

Los Angeles: Savršen odmor naše najbogatije bake

25.08.2016 u 11:20

Bionic
Reading

Nakon obiteljskog odmora u Dubrovniku gdje joj se pridružio i bivši suprug Bernie te njegova supruga Fabia Flosi, Slavica Ecclestone nedavno se pridružila kćerima u Los Angelesu gdje već nekoliko godina živi njezina mlađa kćerka Petra. Dani u SAD-u posvećeni su samo unucima, a posebno vezana za baku je Tamarina jedinica, dvogodišnja Sophia

Četvero unuka za Slavicu Ecclestone (58) najveći je blagoslov, a upravo zbog njih sve više vremena provodi u Los Angelesu. Naime, nakon udaje za Jamesa Stunta njezina mlađa kći Petra kupila je ondje raskošno imanje gdje je nerijetko posjećuje i sestra sa suprugom i kćeri. Uz jednogodišnje Petrine blizance i trogodišnju kćer Laviniju, baka Slavica odlično se slaže i s dvogodišnjom unučicom Sophijom, Tamarinom jedinicom.

Kako izgledaju ti obiteljski trenuci, pokazala je Tamara Ecclestone videosnimkom i fotografijom bake i njezine male sirene na bazenu. Kao i svako ljeto, Slavica se i ove godine odmarala u Dubrovniku gdje je prošle godine kupila kuću.

Iznenađenje je bio dolazak njezina bivšeg supruga Bernieja Ecclestonea i njegove mlađahne supruge Fabije s kojom se, otkrile su fotografije s njihove zajedničke večere, Slavica odlično slaže.

@pstunt thank you for organising the mermaid party best day X

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Pool day ??

A video posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Family ??

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Baka Slavica i dvogodišnja unučica Sophia


Slavica Ecclestone i Fabia Flosi, sadašnja  supruga Bernieja Ecclestonea u Dubrovniku


431070,431279,434466,184374