PRVA KOLEKCIJA LEJLE FILIPOVIĆ

Lokas stigao bez djevojke, Larisa se ne odvaja od dečka

11.06.2016 u 20:14

  • +30

Poznati na prezentaciji nove kolekcije Lejle Filipović

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Premda su se Joško Lokas i njegova djevojka Jelena Katarina Kapa nedavno pojavili u javnosti i time pokazali da u njihovoj ljubavi cvjetaju ruže, televizijski producent je kolekciju s potpisom Lejle Filipović došao pogledati sam. Bili su tu i Goran Bogdan, Ornela Vištica, Ana Begić Tahiri te Larisa Navojec koja više ni na jedno događanje ne dolazi bez svog dečka Hrvoja Jelinčića

'Poslužilo nas je vrijeme i sve je prošlo kako treba, baš sam zadovoljna. Za novu kolekciju inspirirali su me materijali. Izabrala sam lijepe, vesele i kvalitetne tkanine. Malo sam se pribojavala komentara u stilu 'evo još jedna dizajnerica', budući da ih je sve više, ali ja još od otvorenja butika imam svoje kolekcije suknji i haljini koje se dobro prodaju pa sam se ipak odvažila i napravila svoju capsula kolekciju. Spontano je došlo do toga i da Keune predstavlja šampon 'Revcover' pa sam kolekciju nazvala po tome i sve povezala', ispričala nam je Lejla Filipović.

Svoju kolekciju je namijenila svim ženama i djevojkama jer je nosiva.
'Nema ograničenja, mogu je nositi i mladi i dame u nekim najboljim godinama kao što su moje. Modeli su ženstveni i funkcionalni jer sam htjela da u njima žena može s posla otići dalje na sastanak, večeru i druge obaveze. Kod dizajna majica angažirala sam Anu Grgurić, studenticu na Tekstilno tehnološkom fakultetu, koja je nacrtala lijepe crteže po mojoj ideji, a Sia nakit iz Zadra ih je ukrasio. Malo smo se povezali i dali podršku jedni drugima', pojasnila je. Kad je riječ o njezinim obavezama, nema previše vremena za male ženske rituale.

'Obavim uvijek ono što moram, sve drugo odgađam', objasnila je Lejla. Ona i njezina obitelj broje dane do zajedničkog odlaska na more. Bit će stacionirani u Istri i ići na izlete.

Lejlinu kolekciju došao je pogledati i Joško Lokas koji je ovog puta stigao bez pratnje, svoje 23-godišnje djevojke, manekenke Jelene Katarine Kape, a najzaljubljeniji par među uzvanicima bili su plesačica i koreografkinja Larisa Lipovac i njezin novi odabranik Hrvoje Jelinčić.

Ondje su bili i Ornela Vištica, Goran Bogdan, Alma Begić Tahiri, Alma Bukvić, modni dvojac Elfs, Marija Borić, Tihana Harapin Zalepugin.


Dobro raspoloženi Joško Lokas ovoga puta je bio bez Trogiranke i bivše Miss turizma Jelene Katarine Kape


Larisa Navojec se ne odvaja od partnera Hrvoja Jelinčića


Almi Bukvić, Ani Begić Tahiri i Mariji Borić sviđa se nova kolekcija Lejle Filipović


Kolekcija se svidjela i glumici Orneli Vištici