PARTY DISCOVERY CHANNELA

Lokas i Knjaz bez pratnje, Daria Lorenci povela supruga

16.09.2016 u 13:40

  • +9

BBF Harley i Davidsonovi promocija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Discovery Channel promo

Bionic
Reading

Sinoć je u zagrebačkom klubu Bikers Beer Factory održan party kojim je Discovery Channel najavio premijeru serije 'Harley i Davidsonovi'. U razgledavanju motocikala koji su korišteni na snimanju serije te u koncertu uživali su Daria Lorenci Flatz, Robert Knjaz, Zlatan Zuhrić i Joško Lokas, koji nam je otkrio zašto voli tu marku motora

'Koji muškarac u mojim godinama ne obožava Harley? To nije motor, to je Harley, a za njega treba imati dobar budžet', rekao nam je kroz smijeh Joško Lokas. Sinoćnji izlazak mu je, kaže, bio prvi nakon duljeg vremena.

'Ovaj tjedan mi se zaredalo nekoliko zanimljivih događanja pa sam nadoknadio svoja neizlaženja. Kazalište, kino, izložbe su mi broj jedan što se tiče izlazaka i na njih odlazim s guštom, a ostalo mi se svede na poslovn događanjakad netko od mojih prijatelja ili poslovnih suradnika ima nešto zanimljivo i lijepo pokazati', ističe.

Na Discoveryjev party stigao je bez djevojke Jelene Katarine Kapa jer je ona trenutno u Trogiru. Bez pratnje su došli i Robert Knjaz i Zlatan Zuhrić Zuhra, ali je zato u pratnji svog supruga Emila u Bikers Beer Factoryju uživala glumica Daria Lorenci Flatz

Svi se vesele premijeri serije 'Harley i Davidsonovi', zakazanoj za 18. rujna u 22 sata. Serija prikazuje početak 20. stoljeća, kada su dva najbolja prijatelja, Bill Harley i Arthur Davidson, u Milwaukeeju izradili svoj prvi motocikl. Nakon što im se pridružio Arthurov stariji brat Walter, njih trojica osnovali su legendarnu tvrtku Harley-Davidson. Uspjeli su nadmašiti ozbiljniju konkurenciju, prevladati tragedije na trkaćim stazama, preživjeti Veliku gospodarsku krizu te su naposljetku 1936. godine izradili super motocikl koji će svojim postojanjem potvrditi vjerodostojnost njihove izdržljivosti i prijateljstva. Put trojice prijatelja definirat će tvrtku za buduće generacije te na najbolji mogući način izraziti američku spremnost na rizik i želju za slobodom. Glumačku ekipu predvode Michiel Huisman i Robert Aramayo, publici dobro poznati iz 'Igre prijestolja', te Bugg Hall.

Ovdje pogledajte foršpan za seriju Harley i Davidsonovi: