LONDONSKA VEZA

Ljubavno razotkrivanje poznate manekenke Helene Šopar

06.11.2015 u 13:13

Bionic
Reading

Ljubav je za jednu od najuspješnijih hrvatskih manekenki dugo bila zabranjena priča za javnost i to pune dvije godine, koliko je u vezi s 37-godišnjim zagrebačkim menadžerom Vjekom Zadrom, s kojim živi u Londonu. Njihova ljubav dugo je bila 'silenzio stampa', a taj je status promijenila prva zajednička fotografija na Heleninom profilu na Instagramu, nastala ovog ljeta, na kojoj se Vjeko tek nazire. Ali ne i njegova ruka na njezinom koljenu. Ništa veliko, no za Helenu velik korak u javnom otkrivanju muškarca koji ju je osvojio

Kad je ljubavni život u pitanju, lijepa Helena Šopar (29) odlučila je čvrsto ne ponavljati počinjene greške. Nakon veze s Dominikom Sedlarom prije tri godine, kad su o njihovoj ljubavi brujali svi hrvatski mediji, a onda i o prekidu, Helena je svog novog odabranika, s kojim je u vezi skoro dvije godine, odlučila držati podalje od medija.

Najuspješniji hrvatski model u svijetu i 37-godišnji zagrebački menadžer Vjeko Zadro trenutno dijele stan u Londonu, u koji se Helena preselila iz New Yorka, grada u kojem je živjela nekoliko godina. Zadro je nekadašnji član Uprave Zagrebačke pivovare, a od 2013. radi kao direktor prodaje u britanskoj Pelican Rouge Group, firmi koja se bavi distribucijom kave.

Njihova ljubav za hrvatsku manekenku dugo je bila silenzio stampa, no čini se da je ipak nastupilo malo ljubavno razotkrivanje. Pokazuje to i njihova zajednička fotografija na Heleninom profilu na Instagramu, nastala ovog ljeta, a na kojoj se Vjeko tek nazire. Ali ne i njegova ruka na njezinom koljenu. Ništa veliko, no za Helenu velik korak u javnom otkrivanju muškarca koji ju je osvojio i kojeg uporno skriva od medija.

Kad su u Hrvatskoj, Helena i Vjeko najčešće borave u Bolu na otoku Braču, odakle su Vjekini korijeni. Daleko od gradske gužve, znatiželjnih pogleda i kamera.


Jedrenje je omiljeni sport Heleninog odabranika

Missing summer today???? #rainy#london#weather????????????

A photo posted by Helena Sopar (@helenasopar) on