MIRELA FORIĆ SRNA

Ljubav se zove imenom - Kasja!

02.04.2015 u 11:50

Bionic
Reading

Mama i kći su najbolje prijateljice, kao da je svojom fotografijom na Instagramu htjela poručiti lijepa vlasnica portala Büro 24/7 i supruga kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Mirela Forić Srna uživajući u svojoj drugoj trudnoći i iščekivanju rođenja sinčića

Koliko je ponosna na svoju malu četverogodišnju kćer jedinicu, Mirela Forić Srna je i bez puno riječi pokazala puno puta. Na svom profilu na Instagramu 32-godišnja Mirela objavila je novu fotografiju sa svojom mezimicom snimljenu u toplijim krajevima.

Supruga kapetana hrvatske nogometne reprezentacije u drugom je tromjesečju trudnoće, a dječaku koji u skoro stiže na svijet svi se u obitelji vesele, posebno tata Dario, kojem je najveća životna želja bila imati sina.

'Sretan sam; možda nisam toliko uzbuđen kao prvi put jer znam što nas čeka i već sam otac. Imam svoju Kasju, koja je zaista posebna, a dolazi nam sin i mislim da je to idealna kombinacija. Nek’ su živi i zdravi te se nadam da ću im osigurati lijep život, da će imati sve što ja nisam imao i sigurno će im biti lakše nego meni', izjavio je nedavno.

Mirela namjerava opet roditi u Hrvatskoj, a prije četiri godine u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice u Zagrebu došla je na svijet malena Kasja.