HRVATSKO-JAPANSKA SURADNJA

Ljepota Plitvičkih jezera u spotu japanske pjevačice

24.05.2014 u 20:42

  • +3

Japanska pjevačica Noe snimila spot na Plitvicama

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ryosuke Wakaki

Bionic
Reading

Iako u Japanu pjeva za brojnu publiku, pjevačica Noe u Zagreb je stigla kao potpuna nepoznanica. No simpatije publike koje je osvojila tijekom svog nastupa u jednom zagrebačkom klubu, kao i producenta Baby Dooks, jamstvo su da bi uskoro mogla ponoviti koncert

Ova simpatična pjevačica u Hrvatsku je stigla u suradnji Josipa Novosela i direktora japansko-hrvatskog poslovnog kluba u Japanu Shinjia Arakawe. Noe će snimiti dvije pjesme za japansko i američko tržište kod jednog od naših najboljih producenata Baby Dooksa, jednog od najpoznatijih hrvatskih hip-hopera.

Noe je svoj prvi nastup u Zagrebu održala u petak na Asian explosion partyju u prepunom klubu Taban i izazvala ovacije oduševljene publike. Dio tog materijala, baš kao i kadrovi s Plitvičkih jezera koje je posjetila u četvrtak, krasit će njezin spot za jednu od pjesama.

Uz Noe je u Zagreb došla i jedna od najboljih japanskih plesnih koreografkinja Yuuka Miyama i održala plesni workshop u subotu u Buena Vista clubu u Zagrebu. Noe i Yuuka odabrat će dvije plesačice koje će nastupiti s Noe u Zagrebu i Japanu.

Josip Novosel, inače menadžer i Elle Dvornik, i Baby Dooks krenuli su u osvajanje japanskog tržišta i u narednim godinama bit će glavni izvoznici hrvatske glazbene produkcije u Zemlju izlazećeg sunca.

'Noe je samo prvi projekt koji nam je Shinji Arakawa povjerio, a uskoro će nam poslati nove japanske izvođače u studio', izjavio je hrvatski dvojac.

Noe je inače i veliki fan Elle Dvornik čiju je pjesmu i otpjevala na novogodišnjem japansko-hrvatskom partiju u Tokyju.