PAMELA RAMLJAK

'Lijepo je imati nekog tko ti briše suze'

16.11.2015 u 15:56

Bionic
Reading

Posljednjih godina sve u životu Pamele Ramljak sjelo je na svoje mjesto. Nakon teškog razdoblja koje su obilježili loš brak i traumatičan razvod, članici nekadašnje skupine Feminnem krenulo je nabolje i u ljubavi i poslu. Danas sa svojim drugim suprugom, ekonomistom Mladenom slavi drugu godišnjicu braka te je u ime toga napisala nježan post na Facebooku

Krah prvog braka Pameli Ramljak nije pokolebao vjeru u ljubav. Tridesetpetogodišnja pjevačica sve loše odlučila je ostaviti iza sebe i u drugi brak upustila se bez opterećenja. Svom je drugom suprugu prije nekoliko godina posvetila svoj hit 'Zajedno smo najbolji', a danas slave dvije godine ljubavi.

'Kako je život lijep kad kraj sebe imaš osobu koja ga čini još ljepšim. Koji briše suze sa lica, koji te nasmijava, koji ti je prijatelj, koji te podržava, koji kaže oprosti kad pogriješi i i ne kažnjava kad ti pogriješiš, koji putuje s tobom, voli te u svakom stanju i jednostavno s kojim dijeliš sve... Ljubavi sretna nam 2. godišnjica braka, dao Bog još bar 50', napisala je pjevačica na svom facebook-profilu pored fotografije s vjenčanja.

S Mladenom Salajsterom zaručila se u lipnju 2013. na imanju svoje bake, u selu Cerno kraj Međugorja, a vjenčali su se u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Zagrebu nakon što je dobila crkveno poništenje prvog braka. Od prvog supruga Stojana Rakića rastala se 2010., nakon devet godina veze i godine dana braka. Odmah je zatražila i crkveno poništenje tog braka što joj je uspjelo tri godine kasnije u Beču kod austrijske Katoličke crkve.

Kako je život lijep kad kraj sebe imaš osobu koja ga čini još ljepšim. Koji briše suze s lica, koji te nasmijava, koji...

Posted by Pame Pam-Pam Mravljak on 16. studeni 2015


Pamela je nekad pjevala u ženskom triju Feminnem