SVADBA KOJA SE PAMTI

Lepa Brena otkrila tajnu uspješnog braka

16.02.2015 u 12:28

Bionic
Reading

Mnogi mladenci pamte najsretniji dan u svojem životu, a jednog prohladnog prosinca pjevačica i bivši tenisač i danas se rado sjete

Lepa Brena (54) za tri godine mlađeg Slobodana Bobu Živojinovića udala se 7. prosinca 1991, a vjenčanje je održano u beogradskom hotelu Interkontinental. Slavlju je nazočilo više od 600 prijatelja mladog para, a više od četiri tisuće uputilo im je prigodne čestitke. Nakon što je izrekla 'sudbonosno da' Brena je bacila buket koji je uhvatila još jedna pjevačica i njezina dobra prijateljica, Dragana Mirković.


Bobi je to bio drugi brak. U prvom braku sa Zoricom Desnicom dobio je sina Filipa (29) dok s Brenom ima Viktora (16) i Stefana (22). S obzirom na to da danas vodi borbu s kilogramima (ima ih preko sto), malo tko bi bivšeg tenisača prepoznao na snimkama s vjenčanja.

'U braku trebate biti prijatelji, razumjeti se i poštovati odluke partnera, čak i ako se s njima nekad ne slažete', rekla je Brena tportalu, a pitali smo je i što njoj znači Valentinovo.

'Podržavam sve praznike koji slave ljubav. Dan zaljubljenih meni je super zbog toga što se poklanjaju čokoladice u obliku srca i što se osjeti taj neki duh ljubavi, makar i na silu. Ali je lijepo, zašto ne? Čovjek se treba radovati i slaviti ljubav i život. Ne samo kad su veći praznici u pitanju, nego svakog dana!', kaže Brena.

A kako je izgledalo njezino i Bobino vjenčanje, pogledajte u nastavku.