ŠOK ZA ORGANIZATORE

Lažni Jim Carrey sve nasamario na dodjeli nagrada

24.02.2015 u 20:22

Bionic
Reading

Neobična zabluda obilježila je dodjelu Češkog lava, odnosno čeških Oscara jer organizatori nisu na vrijeme shvatili da su na pozornicu doveli lažnog Jima Carreyja

Spretni neznanac toliko je sličio slavnom glumcu da je nasamario i organizatore koji su još neko vrijeme tvrdili da je na pozornici zaista bio pravi slavni Jim Carrey.

Kako piše The Guardian, lažni Jim Carrey izazvao je puno problema organizatorima Češkog lava, čiju je dodjelu prenosila i nacionalna televizija, jer su i dan nakon ceremonije tvrdili kako je na dodjeli doista sudjelovala slavna zvijezda poznata po svojim brojnim transformacijama i hit komedijama poput 'Glup i gluplji' ili 'Maska'. Navodno je sve započelo kada su s njima kontaktirali agenti Jima Carreyja i javili da bi on rado došao na dodjelu nagrada, ali da žele da sve ostane u tajnosti.

Organizatori čeških Oscara na kraju su priznali da se radilo o odličnom oponašatelju slavnog glumca koji je na trenutak sve zavarao. No čak je i publika prije njih shvatila da u pitanju nije Jim Carrey iako mu je bio vrlo sličan.

Sam glumac također se oglasio na Twitteru povodom ove male spačke i napisao: 'Pazite sad, zanimljiviji sam i od samog Oscara! I to dok jedem čips na svom kauču. Moj duh nemoguće je ignorirati.'