USPJEH ZA USPJEHOM

Lady Gaga srušila rekord na iTunesu

19.02.2011 u 12:28

Bionic
Reading

Kontroverzna Lady Gaga bilježi još jedan uspjeh - njezina pjesma 'Born This Way'u pet dana downloadana je više od milijun puta

Hit single Lady Gage 'Born This Way' postao je najbrže prodavan single na Appleovu iTunesu u svijetu, ostvarivši više od milijun downloada u pet dana, objavio je Apple.

Pjesma u Madonninu stilu, koju je 24-godišnja pjevačica izvela "izlegavši" se iz jajeta na nedavnoj dodjeli Grammyja, izbila je na prvo mjesto u 23 zemlje. "Born This Way", naslovna pjesma novog albuma koji će biti objavljen u svibnju, na vrhu je i američke liste Billboard Hot 100, liste 100 najpopularnijih pjesama neovisno o žanru.


Ekstravagantna umjetnica otkrila je također kako održava liniju te odakle dobiva inspiraciju. "Na dijeti sam opijanja", kazala je za Sirius Xm radio.

"Živim svoj život kako želim, kreativno. Volim piti whiskey i slične stvari dok radim. No svaki dan moram vježbati pa vježbam i mamurna. Bit je u kombiniranju treninga i inspiraciji. Moram reći da puno vježbam jogu", dodala je.

U televizijskom intervjuu prošli tjedan otkrila je također da puši marihuanu dok piše pjesme. Lady Gaga razmišlja i o filmskoj karijeri. "Mislim da da, jednom. Mislim da mi je taj ekran sudbina", kazala je za Sirius XM.