'TWEAKERS DELIGHT'

Kusturica dobio 35 milijuna dolara za novi film

12.05.2010 u 15:39

Bionic
Reading

Redatelj Emir Kusturica dobio je na raspolaganje budžet od 35 milijuna dolara za snimanje novog filma 'Tweakers Delight', piše The Hollywood Reporter

Producentska kuća Filmula uložit će taj novac u Kusturičin projekt, kojeg se redatelj misli prihvatiti nakon što završi s radom na filmu 'Divlje ruže, nježne ruže', koji bi se trebao početi snimati sljedećeg proljeća.

Drama 'Tweakers Delight' priča je o čovjeku koji se bori za skrbništvo nad sinom, a ima samo 24 sata da sredi svoju životnu situaciju. Još nije poznata glumačka postava za ovaj film, ali se očekuje da će glumiti zvučna imena, baš kao i u filmu 'Divlje ruže, nježne ruže' u kojem će nastupiti holivudske zvijezde Johnny Depp i Salma Hayek. Film je adaptacija romana Jamesa Bakera iz 1996. godine, a bavi se životom Pancha Ville.

Novi Kusturičin film 'Tweakers Delight', s budžetom od 35 milijuna dolara, bit će najskuplji projekt u njegovoj karijeri. Do sada je to bio njegov film iz 2004. godine 'Život je čudo', koji je raspolagao budžetom od oko osam milijuna dolara, barem prema neslužbenim podacima.