NAPOKON NERADNO

Kubanski gušti manekenke Helene Šopar

30.12.2015 u 13:26

Bionic
Reading

Jedan od najuspješnijih hrvatskih modela Helena Šopar uputila se na zasluženi godišnji odmor na Kubu gdje je za izradu lijepih fotografija zaslužan isključivo njezin dečko Vjeko Zadro, uspješni menadžer sa stalnom adresom u Londonu

Nakon što je blagdane provela u Zagrebu s prijateljima, obitelji i dečkom Vjekom Zadrom, lijepa manekenka odlučila je Novu godinu dočekati na malo ekstravagantnijoj lokaciji. Trenutačno uživaju u ljepotama Kube, a paralelno objavljuju i fotografije na društvenim mrežama.

Room with a view????#nofilter#lovingithere??#cuba

Posted by Helena Sopar on Tuesday, 29 December 2015

 
Helena je ovo ljeto provela u Hrvatskoj, na rodnom Pagu te na otoku Braču gdje njezin dečko, 37-godišnji Vjeko Zadro ima kuću. Posljednjih godinu dana žive u Londonu, u kojem Vjeko radi kao uspješan menadžer, a Helena se radi ljubavi doselila iz New Yorka. Zadro je nekadašnji član Uprave Zagrebačke pivovare, a od 2013. radi kao direktor prodaje u britanskoj Pelican Rouge Group, tvrtki koja se bavi distribucijom kave.

Getting into the Cuban mood☺️☺️☺️#vacationtime#loveCuba??????

Posted by Helena Sopar on Monday, 28 December 2015

Dugo su se skrivali od medija, no nakon dvije godine veze, Helena je ipak otkrila o kome se radi i koliko uživa u svojoj ljubavi.