JESSE EISENBERG:

'Kristen Stewart ne može biti skromnija'

27.06.2015 u 14:21

Bionic
Reading

Glumica Kristen Stewart i njen kolega Jesse Eisenberg surađivali su na filmu 'American Ultra'. Eisenberg je imao samo riječi hvale za 25-godišnju glumicu

Glumac Jesse Eisenberg kojeg ste imali priliku gledati u filmovima 'Društvena mreža' i 'Majstori iluzije', kaže kako njegova kolegica Kristen Stewart s kojom je surađivao na filmu 'American Ultra' ne može biti skromnija. Ovo nije prvi put da Kristen Stewart surađuje s 31-godišnjim glumcem – već su glumili zajedno u filmu 'Ljetna avantura'.

Film 'American Ultra' je o momku koji ne zna da je zapravo tajni agent dok mu se ne dogodi niz situacija u kojima mu njegove skrivene vještine ne spase život.

'Ona je fenomenalna glumica. Ima odličan smisao za humor i trudi se olakšati posao drugim glumcima. Ona, doslovce, ne može biti skromnija, a istovremeno je vrlo privlačna', rekao je Jesse Eisenberg o Kristen Stewart.

'Čini mi se da Jesse i ja radimo na sličan način. Imamo sličan pristup glumi. Vrlo sam opuštena uz njega. Osjećam se sigurno i učinila bih bilo što. Zabavan je, pa to sve zajedno čini ugodno iskustvo. Jedva sam dočekala ponovo surađivati s Jessejem. Odlično smo se slagali tijekom snimanja 'Ljetne avanture'. Čak sam si obećala da ću s njim snimiti film barem jednom svakih pet godina', rekla je Kristen Stewart o svom kolegi.