NIJE TRENUTAK SLABOSTI

Kristen Stewart je s Rupertom u vezi već mjesecima

29.07.2012 u 20:33

Bionic
Reading

Otkrivaju se novi detalji iz afere koja je razljutila sve sumrakoljupce

U javnoj isprici dečku Robertu Pattinsonu, Kristen Stewart je avanturu s britanskim redateljem Rupertom Sandersom nazvala 'trenutkom slabosti', no to ipak nije istina, tvrdi brat Sandersove supruge Liberty Ross - Leopold Ross. On je za britanske medije izjavio da je njihova veza trajala od početka druge polovice snimanja filma 'Snjeguljica i lovac', sve dok nisu uhvaćeni kako se ljubakaju.

Njegova sestra Liberty, koja je u filmu imala sporednu ulogu Snjeguljičine majke, napustila je Englesku s njima te većinom provodila vrijeme odgajajući dvoje djece kako bi Rupert mogao ostvariti svoj san i postati uspješan hollywoodski redatelj.

'Žrtvovala se za nešto za što je smatrala da vrijedi, no sad joj je sve jasno, zar ne? I to pet minuta od njihove kuće', komentirao je prevaru ogorčeni Leopold. Prema posljednjim informacijama kojima raspolažu američki mediji, i Pattinson i Stewart su se iselili iz zajedničkog doma u Los Felizu. Ne razgovaraju jedno s drugim, a Pattinsonu je navodno slomljeno srce…