NAKON SKANDALA

Kristen Stewart i Robert Pattinson ponovno zajedno

17.08.2012 u 09:57

Bionic
Reading

Ali samo na novim promotivnim fotografijama za drugi dio 'Praskozorja'

Najvjernije obožavatelje koje je istinski rastužila informacija o prekidu Kristen Stewart Roberta Pattinsona razveselit će nakratko vijest da su ponovno zajedno. Nažalost, to je samo na upravo objavljenim promotivnim fotografijama sa seta drugog dijela 'Praskozorja', piše Daily Mail

Objavljene su nove fotografije skladnog vampirskog para iz novog dijela 'Sumrak sage', iako 26-godišnji Pattinson uporno odbija sva novinarska pitanja o svojoj bivšoj djevojci dok promovira film 'Cosmopolis' Davida Cronenberga. 22-godišnja Kristen bježi od javnosti nakon što su je mediji osramotili objavljujući kompromitirajuće fotografije na kojima se grli i ljubi s 41-godišnjim oženjenim redateljem Rupertom Sandersom.

Propustila je i londonsku premijeru svog najnovijeg filma, filmske adaptacije kultnog klasika Jacka Kerouaca 'On the Road', no potvrđeno je da će prisustvovati filmskom festivalu u Torontu početkom rujna.

Lažni je moral ovog malog skandala već isprovocirao mnoge komentatore, pa se sve glasnije čuje kako ovo nije lov na vampire, nego moderni lov na vještice u kojem je mlada djevojka privukla više javnog gnjeva od dva puta starijeg oženjenog muškarca.

Kad je riječ o prognozama na kino-blagajnama, stručnjaci ne vjeruju da će skandal imati puno utjecaja na dugo očekivani film koji će premijerno biti prikazan sredinom studenoga.