ZAKRPA NA VEZI

Kristen i Robert kupuju kuću u Londonu

06.01.2013 u 17:50

Bionic
Reading

'Rob je posljednjih mjeseci često dolazio u London i odlučio je da će živjeti na relaciji London - Los Angeles. Želi što više vremena provoditi u Britaniji, i to s Kristen', rekao je izvor blizak 26-godišnjaku

Kada je zbog nevjere djevojke Kristen Stewart prolazio kalvariju, Robert Pattinson shvatio je koliko mu obitelj i prijatelji koje ima u Velikoj Britaniji znače. Glumac je stoga odlučio kupiti kuću u Londonu, gdje je rođen, kako bi bio bliže rodbini, a Kristen je rekao da ako želi da njihova veza uspije, mora poći s njime i prihvatiti da će od sada više vremena provoditi u Europi.

Par se navodno već zaljubio u luksuznu viktorijansku kuću u Richmondu koja odiše Los Angelesom i blizu je doma Robertovih roditelja.

'Kuća se prodaje za nekoliko milijuna. Za razliku od drugih koje su gledali, ova u potpunosti odgovara njihovom ukusu i treba je tek malo preurediti. S obzirom na njihove pretrpane rasporede, žele kuću u koju bi se odmah mogli useliti. U imanje su se oboje zaljubili čim su ga vidjeli, a ima i predivan vrt', dodao je izvor.