NOVA IMENA

Korn, NOFX i Angel Haze na Szigetu 2014.

23.06.2014 u 13:52

Bionic
Reading

Korn, NOFX, Angel Haze i The BossHoss dodani su u već prilično prestižnu listu nastupa na Szigetu 2014. Ovim imenima zaključen je međunarodni program nastupa na Main Stageu, no uprava festivala do sada je objavila tek nepune 3/4 svojih aktivnosti! Također je otkrivena i festivalska aplikacija koja uključuje detaljan dnevni raspored najavljenih programa. Samo 52 dana preostalo je do početka festivala!

Szigetska ekipa svakodnevno naporno radi kako bi na vrijeme završila svoj posao, a vijest dana svakako je to da je sada međunarodna lista nastupajućih na Main Stageu konačno gotova!

Otok Slobode rado će ponovno ugostiti nu metal heroje grupu Korn, koja će nastupiti na Main Stageu u petak. Ovi dobitnici Grammyja prodali su preko 35 milijuna albuma širom svijeta, dvanaest službenih izdanja bilo je među prvih deset na Billboard 200 listi, osam od njih su platinasti ili multiplatinasti, a njihovi album 'The Paradigm Shift' objavljen je u listopadu 2013. godine.


Još jedno veliko ime dodano je listi - NOFX. Punk rock grupa iz Los Angelesa koja je objavila 12 studijskih albuma te prodala više od šest milijuna ploča, što je čini jednom od najuspješnijih nezavisnih grupa svih vremena. Zvuk Nofxa je raznolik, koriste elemente punk rocka, skate punka, melodični hardcore, ska punk, ali i druge glazbene žanrove. To je više od uobičajenog seksa, droge i rock n 'rolla!

Nova Szigetova aplikacija spremna je i besplatna za sve korisnike iOS-a i Androida!