NAGRADNI NATJEČAJ

Koristi HotSpot na Zrću i osvoji HTC One!

12.08.2013 u 14:54

Bionic
Reading

HT, HTC i tportal.hr su za sve svoje čitateljice i čitatelje koji vole partijati po cijele dane na najpartijanerskom mjestu na Jadranu, Zrću, pripremili poseban nagradni natječaj

Sve što morate napraviti jest fotićem zabilježiti vaše ludo tulumarenje po Zrću i poslati nam te fotke u inbox Facebook profila tportala! Vaše lude i otkačene fotke ćemo objavljivati u fotogalerijama na tportalu, a najbolje će osvojiti i nagrade! Naime, jednom tjedno najbolja fotka osvojit će HT ručnik za plažu, na kraju natječaja najnaj fotka osvaja mobitel HTC One!

Zato požurite, partijajte najluđe što znate i šaljite nam svoje fotke! Više o natječaju saznajte u pravilniku

Trajanje natječaja: od 16. srpnja do 18. kolovoza 2013. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.

Imena tjednih dobitnika objavljivat ćemo svakog ponedjeljka, počevši sa 22. srpnja.

Dobitnika glavne nagrade objavit ćemo u srijedu, 21. kolovoza.

Svakako pročitajte pravilnik natječaja

Dobitnik prvog kruga je Matej Kečkeš čije fotke možete vidjeti u galeriji! Čestitamo!

Dobitnik drugog kruga je Stella Lutz. Čestitamo!

Dobitnik trećeg kruga je Maja Mandić. Čestitamo!

Dobitnik četvrtog kruga je Sanja Dvorski

Ime dobitnika petog kruga potražite ovdje u ponedjeljak, 19. kolovoza.

Poznato partijanersko odredište ovog ljeta je dobilo svoj punokrvni virtualan život. Zrće ima HotSpot, a partijaneri još sjajniju
zabavu uz potpuno besplatni bežični internet.

HotSpotom se naziva svako javno mjesto pokriveno bežičnim internetskim (WLAN)signalom dostupnim svima. Obično se postavljaju na frekventna mjesta poput gradskih trgova, kafića, restorana, trgovačkih centara ili marina, a njime se mogu koristiti vlasnici prijenosnika, pametnih telefona, tableta, pa čak i kućnih računala - ako su u dometu signala!

HotSpot na Zrću postavio je Hrvatski Telekom, za njegovo korištenje ne postoji ograničenje količine prenesenih podataka (instaliranje aplikacija, preuzimanje glazbe i filmova, nadogradnja sustava ili gledanje TV-a u pokretu), brzina u pravilu parira 3G signalu a veza je izuzetno kvalitetna.

Kako početi koristiti HotSpot na Zrću?

Jednostavno uključite WiFi na svom mobilnom uređaju ili prijenosnom računalu. Drugi korak je spojiti se na HotSpot bežičnu mrežu. Ako koristite prijenosno računalo, otvarate internetski preglednik ili uključujete HotSpot mobilnu aplikaciju. U slučaju da se tim uređajem ranije niste spajali na HotSpot, nakon što ste se spojili potrebno je registrirati se. I posljednji korak - kliknuti na 'Kreni surfati'.

Više o HT HotSpotu potražite ovdje