ON BAŠ VOLI PJEVAČICE

Kome to piše novi dečko Vlatke Pokos?

Bionic
Reading

Voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos ljubi biznismena Ivicu J. Biljana, Kanađanina hrvatskog podrijetla koji uživa u hitovima Jelene Rozge i Lidije Bačić

Nakon kraha braka s Josipom Dikanom Radeljakom, koji je punio medijske stupce diljem zemlje, Vlatka Pokos (45) posvetila se svom unutarnjem miru.

Ljubav kao da je ostavila iza sebe, no kako doznajemo, voditeljica i pjevačica zaljubila se u dvije godine starijeg poduzetnika Ivicu J. Biljana, državljanina Kanade.

A čini se da šarmantni poduzetnik, osim svoje nove drage, voli slušati i njezine kolegice, pa je tako na Twitteru vidljivo da hvali glazbeni rad Jelene Rozge i Lidije Bačić.

'Strašno sam zaljubljena! Upoznali smo se na vrlo romantičan način, a osvojio me svime. Prije svega izgledom, šarmom i inteligencijom. Odlučila sam otići u Kanadu i vrlo je izvjesno da će se to i dogoditi. Radi se o prekrasnoj zemlji koja čovjeku pruža mnogo mogućnosti. Smeta me to što su u Hrvatskoj ljudi postali površni, naša je glazbena scena porazna, a u zemlji vladaju ekonomsko i moralno rasulo. Shvatila sam da za mene nikad neće biti mjesta te da neću raditi posao koji zaslužujem. Dosta mi je svega! Još sam mlada da krenem ispočetka i nimalo me nije strah', kazala je nedavno Vlatka u razgovoru za tportal.