VANJA I NINA MAMIĆ

Koja je ljepša, majka ili kći?

20.03.2015 u 12:20

Bionic
Reading

Vanja Mamić došla je na treću večer Bipa Fashion.hr-a u pratnji kćeri Nine. Vanja je odlučila podržati svoju prijateljicu, modnu dizajnericu Kristinu Burju, koja stoji iza vrlo uspješnog modnog brenda Krie design

Moda je samo jedna od stvari u kojima uživaju mama i kći Vanja i Nina Mamić. Na treću večer Bipa Fashion.hr-a došle su želeći podržati modnu dizajnericu i dragu prijateljicu Kristinu Burju te reviju Krie designa. Naime Vanja i 20-godišnja Nina, koja studira u Milanu, prošle godine bile su zaštitno lice kampanje Krie jeans.

'Kći i ja smo više sportski stil, tako da su ovo vrlo rijetki trenuci kad smo sređene, u haljinama i na visokim petama. Nina nije previše opterećena modom, a sad je na trećoj godini grafičkog dizajna u Italiji i najviše je veseli kad može biti opuštena u trenirci. Valjda je to naslijedila od mame', šali se Vanja. Dodaje kako se s kćeri odlično slaže u svemu i jedva čeka da završi fakultet pa da joj bude bliže.

Revije sinoć nisu propustile ni Tatjana Dragović, Anica Kovač, o čijoj bi se neobičnoj modnoj kreaciji dalo raspravljati, i Indira, koja je zablistala u jednostavnoj bijeloj haljini Krie design.