THE VOICE - NAJLJEPŠI GLAS HRVATSKE

Koga su to suočili u ringu Tony Cetinski i Ivan Dečak?

18.02.2015 u 17:12

Bionic
Reading

Mentori Tony i Ivan u petak popodne gostovat će u emisiji 'Hrvatska uživo' i najaviti prve duele. Koga su spojili u duete i tko nastavlja natjecanje, ipak neće otkriti. To ćemo saznati u subotu, 21. veljače

Počinje pravo zagrijavanje u HTV-ovom showu 'The Voice - Najljepši glas Hrvatske'. U subotu gledatelje očekuju prvi dvoboji natjecatelja, a pravu glazbenu poslasticu ovaj petak najavit će i mentori Tony Cetinski i Ivan Dečak.

Tijekom dvoboja mentori suprotstavljaju po dvoje natjecatelja iz svoje ekipe koji pjevaju u duetu ispred gledatelja u studiju. Duel se odvija u pravom ograđenom ringu, poput boksačkog, u kojem kandidati snage odmjeravaju pjevanjem. Odmah nakon izvedbe dueta mentor mora izabrati koji će natjecatelj u sljedeći krug natjecanja – uživo!

Tony i Ivan u petak popodne gostovat će u emisiji Hrvatska uživo i najaviti prve duele. U subotu će se u emisiji Nevene Rendeli 'Subotom ujutro' okupiti svi mentori. Gledatelje će pozdraviti s zagrebačkog Cvjetnog trga.

Koga su spojili u duete i tko nastavlja natjecanje ipak neće otkriti. To ćemo saznati u subotu, 21. veljače na 1. programu HTV-a od 20.10 sati.
Do tada 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' pratite putem službene web-stranice, na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu.