ODABRANO 16 NAJBOLJIH

Koga Marinova izvedba nije dirnula u srce, taj ga ni nema

28.03.2015 u 20:40

Bionic
Reading

Show 'The Voice' nastavio je u subotu potragu za najljepšim glasom Hrvatske, a publika i mentori odabrali su najboljih 16 pjevača koji će se nastaviti natjecati za tu titulu

Prošle subote nastupilo je dvanaestero natjecatelja, a mentori i publika odlučili su kojih osmero pjevača ostaje u natjecanju. Po istom principu natjecanje se nastavilo i večeras pa smo dobili najboljih 16 pjevača koji će se nastaviti natjecati za tu titulu najljepšeg glasa Hrvatske

Mjesto među najboljih 16 pjevača prošle subote osigurali su Alen Bičević i Sara Barbarić iz tima Tonyja Cetinskog, Nina Kraljić i Ema Gagro iz Jacquesovog tima, Bruna Oberan i Karlo Cvetković iz Indirinog tima te Elena Stella i Mahir Kapetanović iz tima Ivana Dečaka.

Marin Jurić Čivro - Hallelujah

Mentor Ivan Dečak odlučio je da u drugoj emisiji uživo nastupaju Marin Jurić Čivro, Iva Gortan i Dario Došlić. Led je probio Marin pjesmom 'Hallelujah' Leonarda Cohena i svojom izvedbom osvojio najviše glasova publike, što su u svojoj internoj kladionici prognozirali i sami mentori, a Ivan je komentirajući izvedbu konstatirao da onaj koga ova pjesma nije dirnula u srce, ni nema srce. Ivu je izvedba Adeline pjesme 'Set Fire to the Rain' toliko iscrpila da joj je Jacques dao svoj sendvič, a nježni div Dario emotivnom izvedbom pjesme 'Questo piccolo grande amore' Claudija Baglionija ganuo je sve u studiju. Ivan se odlučio u nastavak showa pustiti Ivu, a u teškoj odluci prevagnuo je njezin očit napredak. Dario je napustio show uz riječi da bi se loše osjećao da je show napustila dama, a on ostao.

Jure Brkljača - Bacila je sve niz rijeku

Tim mentora Tonyja Cetinskog predstavili su Iva Ajduković, Jure Brkljača i Božidarka Matija Čerina. Iva je pjevala pjesmu Jessie J 'Domino', Jure je otpjevao 'Bacila je sve niz rijeku' sarajevskih Indexa, za koju je od voditeljice Ive i mentora Tonyja dobio čistu peticu u indeks, dok je bolesna i nasmijana Božidarka izvela 'Sweet Dreams (Are Made of This)' Eurythmicsa. U 16 odabranih publika je iz Tonyjevog tima poslala Juru Brkljaču, za kojega su bili i Jacques i Ivan, dok je Indira primijetila da su mu bolje ležale Oliverove pjesme. Tony se ispričao Ivi Ajduković i pustio je dalje.

Ana Opačak - Tempera

Iz tima Indire Levak nastupili su Tomislav Užarević, Mateo Resman i Ana Opačak. Zbog Tomislavove izvedbe pjesme Oasisa 'Wonderwall' u swing varijanti, Indira više neće na spomen swinga pomisliti na Franka Sinatru ili Tonyja Bennetta. Mateo je prihvatio izazov ženskog vokala i odlično izveo pjesmu 'I Kissed a Girl' Katy Perry, a Ana je besprijekorno izvela Gibbonijevu 'Temperu' na francuskom jeziku. Publika je u nastavak natjecanja poslala Anu Opačak, a mentorica Indira odučila se za Matea.

Dino Petrić - Pratim te

Emisiju je zaključio tim Jacquesa Houdeka, a nastupili su Egon Marić, Dino Petrić i Pjerino Ružević. Za odličnu izvedbu pjesme 'Royals' Novozelanđanke Lorde, Jacques se iskreno zahvalio Egonu rekavši da je ovime demantirao neke zle jezike. S nevjerojatnom lakoćom Dino je otpjevao 'Pratim te' Toše Proeskog i izazvao ovacije publike u studiju. Zadnji se na pozornicu popeo Pjerino i otpjevao Rihanninu pjesmu 'Diamonds'. Glasovima publike u 16 najboljih prošao je Dino Petrić. Posljednji se na listu 16 odabranih, po izboru mentora Jacquesa Houdeka, upisao Pjerino.