ZAGREB ŽIVI LJETI

Koga je i zašto oduševio festival ulične hrane

05.07.2016 u 20:33

Bionic
Reading

Strossmayerov trg u Zagrebu ugostio je festival ulične hrane koji je u dva dana posjetilo više od 5.000 Zagrepčana i turista, oduševljenih ovakvom vrstom manifestacije

Zagrabi, zagrebi, Zagreb Food Festival powered by Billa još je jednom pokazao da spada među najbolje ulične festivale hrane u regiji, a svojim zanimljivom gastro ponudom, potvrdio da je spreman zadovoljiti i najveće gurmanske kritičare. Potvrđuju to i brojke te činjenica da je kroz Strossmayerov trg prošlo više od 5000 posjetitelja i zaljubljenika u ukusne zalogaje, koji se ne libe uživati u novim okusima i svojevrsnim gastro izazovima.

Ovogodišnje izdanje pojačalo se i u svome kuharskom dijelu, pa je tako uz Lanu Klingor Mihić, organizatoricu festivala i nedavnu pobjednicu natjecanja Celebrity Masterchef, svoja kuharska umijeća Zagrepčanima predstavila i pobjednica Masterchefa 2015. Iva Pehar, a djevojke su pokazale kako barataju svim kulinarskim tehnikama.

Gošća prvog dana festivala bila je i Food blogerica Tina Uglješić, a u gastro zalogajima ovih mladih dama uživali su između ostalih i fotografkinje Mara Bratoš i Vladimira Mirković, glumac Petar Cvirin, glumica Sanja Drakulić, instruktorica pilatesa Asja Petersen, dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, Andrea Andrassy, Vesna Pusić, ali i mnogi drugi.


Kroz Strossmayerov trg prošlo više od 5.000 posjetitelja i zaljubljenika u ukusne zalogaje