ZAGREB, 1. LISTOPADA

Klupski spektakl Party United pred vratima

29.09.2011 u 15:42

Bionic
Reading

Na jednu noć, pod sloganom 'Noć pripada vama' Zagreb će u sklopu projekta Party United, ove subote, 1. listopada ugostiti najveća imena elektronske glazbe i svjetske klupske brendove

U projekt su uključeni najbolji i najposjećeniji klubovi, a posebnost Party Uniteda je da s kupljenom kartom, u poslovnicama Eventima ili na ulazu u klub i dobivenom narukvicom možete ući u bilo koji klub, neograničeno mnogo puta te da karta ujedno vrijedi i za ZET-ov shuttle bus koji vozi od kluba do kluba. Rutu autobusa možete pronaći ovdje

Od Ministry of Sounda i Hed Kandija do Cafe Ole i live koncerata

Posebno atraktivno bit će u Tvornici koja ugošćuje Cafe Ole. Riječ je o projektu koji je već nekoliko godina zaštitni znak subota u Spaceu, klubu koji je službeno proglašen najboljim na svijetu, a Zagreb će posjetiti odmah nakon završetka ljetne rezidencije na čije zatvaranje dolazi Dita Von Teese. Cafe Ole je poseban performans na kojem uz house DJ-a i vokalisticu te drag queen artista nastupaju uigrani plesači i plesačice, a koji će na nekoliko sati pretvoriti Tvornicu u jedno sasvim novo iskustvo. Prvih 200 kupaca ulaznica u Tvornici dobit će poklone i to posebne majice Cafe Ole i CD-e Space Ibiza – Cafe Ole.

Na isti party u Tvornicu će doći i veselo mnogobrojno društvo iz Švicarske – Private Fiction koje osim što imaju pet DJ-a prati i glas da na svojim dress code tematskim partijima oblače vampirske kostime i one Mad Max, a glazba koja vas očekuje je kvalitetan minimal, electro i tech house.

U Boogaloo na Exit Promo Party, u suradnji s Exitom, dolazi jedan od najkreativnijih DJ-a i producenata današnjice, Timo Maas. Kako zvuči DJ set čovjeka koji je isporučio 'Shiftera' ili, pak s Brianom Molkom iz Placeba, 'The first day', poslušajte na velikom flooru.

U Aquarius, kao poseban gost u sklopu dolaska institucije Ministry of Sound, dolazi njujorški producent i DJ Sandy Rivera. Ministry of Sound jedan od, ako i ne najutjecajniji label za klupsku glazbu današnjice, posebno je izabrao Zagreb kao jednu od svojih rijetkih destinacija gdje će uz odličan tulum i dolazak TV ekipe proslaviti svojih velikih 20 godina. MoS je od malog labela izrastao u klupskog giganta koji svoju glazbu širi preko raznih labela i svojeg vlastitog radija.

U Shamballi će se predstaviti svjetski popularan house brend Hed Kandi, koji znate po mnogobrojnim kompilacijama, čiji će zvuk približiti model i DJ-ica Sam Cooke uz podršku uživo talentirane Yasmin O. na saksofonu. Klub Logic (unutar Saloona) ugošćuje najbolju španjolsku DJ-icu Marien Baker, a za one željne iznimno kvalitetne underground elektronske glazbe Sirup predstavlja poznati label Cadenza koji drži rezidencije u klubovima diljem svijeta.

Cadenzu zastupa DJ i producent Michel Cleis, autor velikog hita 'La Mezcla', koji je na Youtubeu poslušan 1,4 milijuna puta i Frivolous koji će uživo izvesti svoj set. Posebnost njegovog nastupa je to što on sam izmišlja vlastite instrumente kojima stvara glazbu uživo. Za one željne dubstepa KSET će ugostiti vrh britanske scene, DJ-a i producenta Plasticiana dok će mu za mikrofonom davati podršku SP:MC, nekoliko puta nominiran za najboljeg novog MC-a, a domaće snage će predvoditi DJi iz Jabbatona i poseban gost na mikrofonu.

Za kvalitetnu podršku gostujućim DJ-ima pobrinut će se domaće snage koje će prije i poslije nastupa glavnog gosta biti zadužene za nastavak dobrog tuluma.

Da ne bude sve u znaku elektronike, pobrinut će se klub Purgeraj gdje nastupaju Gin Cooler i beogradski funky i pop bend Zemlja gruva! čiji je album 'Gruvlend' proglašen jednim od najboljih prošle godine, a posebna kolaboracija Massima i Ljetno Kino Big Benda predstavit će vam obrade poznatih pjevača i grupa poput David Bowieja i Roxy Music u Saxu

Programi će se održavati i u INBaru gdje će nastupiti Coyote Girls uz 'mashup' glazbu te Maraschinu s Power Discom DJ-a Aldo Morra i Hemingwayu s rezident DJ teamom na Amazing Saturday Party. Ulaz na ove programe je besplatan.

Prvi put ove godine svoj dolazak su najavili i posjetitelji iz Švicarske, Italije, Austrije i Njemačke te dolazi i mnogo gostiju iz regije, a potvrđen je i dolazak TV ekipe iz Ravelinea koji je najpoznatiji njemački magazin za clubbing te će se prilog o Party Unitedu i zagrebačkom clubbingu emitirati u posebnoj emisiji koju vodi poznati DJ Tom Novy

Timo Maas: Shifter


Jedna karta – 12 klubova

Za one koji su za početak koncertno raspoloženi na izboru su dvije opcije pa nakon toga taman stignu na glavne goste u klubove. Zabava će potrajati do jutra, a mi preporučujemo da probate obići što više klubova, jer u svakom od njih možete pronaći nešto za sebe. Sve ostale informacije pronađite na Party United, a karte po cijeni od 70 kuna možete nabaviti u poslovnicama Eventima ili na ulazu u klubove.

Zbog velikog interesa, preporučujemo raniji dolazak na sva događanja da kojim slučajem ne biste propustili nešto što vas posebno zanima.

Cafe Ole