TEŠKA ŽIVOTNA DRAMA

Klasniću otkazuje donirani bubreg, obitelj mu ne može pomoći

27.09.2016 u 15:42

Bionic
Reading

Prema pisanju njemačkih medija, bivši nogometaš Ivan Klasnić priživljava životnu dramu. Nakon dvije transplatacije bubrega koje su mu donirali članovi obitelji, Ivanu je donirani bubreg počeo otkazivati, a čeka ga i treća transplatacija

Nakon dvije transplantacije organa dobivenih od svojih najbližih u posljednjih deset godina, bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić morat će dobiti i treći bubreg jer mu je donirani bubreg počeo otkazivati. Komplikacije su nastale jer Ivan više ne smije dobiti bubreg od nekoga iz obitelji. Naime, već su stvorena antitijela protiv doniranih bubrega od članova obitelji.

Zbog toga je, pišu mediji, njegov brat Josip, koji mu je htio donirati bubreg, obeshrabren i slomljen.

'Josipu je gore nego meni jer mi ne može pomoći. Prihvatit ću stvari kakve jesu. Kad ti život visi o koncu, naučiš prihvaćati stvari kao sudbinu', izjavio je Klasnić za njemačke medije. Novi nalazi nisu optimistični, doktori su bili jasni - da bi preživio potreban mu je novi bubreg.

Ivan Klasnić je operiran prvi put 2007. godine, ali je bubreg doniran od majke tijelo odbacilo. Potom je operiran još jednom i srećom je bubreg doniran od oca tijelo prihvatilo. Nakon toga je Ivan nastavio s nogometnom karijerom polako se oporavljajući.

Prije četiri godine Klasnić se razveo od od supruge Patricije s kojom ima danas devetogodišnju kćer Fabienne Coleen.

I am flying away ???? #Holiday #fly #fun #daughter #smile #bigsmile #croatia #baskavoda #life #❤️

A photo posted by Ivan Klasnic Offizielle Seite (@ivanklasnic17) on