NICKI MINAJ

Kladimo se da ovo niste znali o otkačenoj hiphoperici

05.11.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Nicki Minaj već je neko vrijeme na tronu hip hopa, a ova godina joj je bila posebno uspješna. Nedavno joj je izašao album 'The PinkPrint', a pripala joj je čast voditi dodjelu nagrada MTV EMA koja će se održati u Glasgowu u nedjelju, 9. studenoga

Hiphoperica bujnih oblina i ludog stila odijevanja, koja ima četiri nominacije za MTV EMA, bila je oduševljena što joj je ponuđena uloga voditeljice dodjele nagrada.

'Neću samo nastupiti, već mi je ponuđena veoma cijenjena uloga VODITELJICE dodjele #MTVEMA!!!!! AAAAAHHHHHHH', napisala je tada Nicki na Twitteru.

Evo nekoliko zanimljivih činjenica o Nicki:

Rođena je kao Onika Tanya Maraj (Saint James, Port-of-Spain, Trinidad i Tobago, 8. prosinca 1982), a kad je imala pet godina, s mamom je pobjegla od oca ovisnika i zlostavljača u New York (Queens).

U mladosti je bila jako zagrijana za glumu. Završila je Laguardia High School u New Yorku, gdje je pohađala glumačke programe.

Prije nego što je postala slavna, radila je svakakve poslove kako bi pomogla majci, pa je bila čistačica, trgovkinja, konobarica...

Njezin debitantski album Pink Friday iz 2010. u jednom je trenutku imao čak sedam singlova koji su se istovremeno nalazili među 100 najboljih pjesama!

Manje je poznato da je Nicki 2011. godine bila predizvođač na turneji 'Femme Fatale' Britney Spears.

Visoka je 157 cm.

Nicki je surađivala s mnogim slavnim facama poput Mariah Carey, Robina Thickea i Seana Kingstona

Znate li da je Nicki Minaj zapravo izmišljeni lik iz njezine mašte? 'Moji su se roditelji stalno svađali i zato sam tražila utjehu u nekom svom izmišljenom svijetu. Moj prvi lik s kojim sam se igrala zvao se Cookie. Kasnije je došla Nicki Minaj', ispričala je Nicki.