ASTRO PROFIL

Kakvi su Blizanci u poslu?

09.06.2015 u 09:33

Bionic
Reading

Ljudi rođeni u znaku Blizanaca brzi su u gotovo svemu što čine i nisu obdareni strpljenjem. Ako ih zamolite da pričekaju dok vi nešto obavite, nestat će prije nego se stignete okrenuti

Malo je reći da vam treba velika doza energije ako želite pratiti Blizanca jer će se on, dok zajedno birate mesne nareske u obližnjem Konzumu, odjednom sjetiti da mora otići na izložbu u Mimaru i zbrisati brzinom metka.

Kao Merkur, mitski glasnik bogova koji vlada ovim znakom, Blizanac je uvijek u utrci s vremenom. Treba mu mnogo slobode i manevarskog prostora. Ili ćete se prilagoditi njegovom ubrzanom načinu života, ili prepustiti mjesto nekom drugome.

Brbljav je, radoznao i izvrstan komunikator. Ima mnogo znanaca, poslovnih i privatnih. Dobar je u posredovanju i u međusobnom upoznavanju raznovrsnih ljudi.


Majstor komunikacije i oponašanja

S obzirom na to da obožava sve vezano za komunikaciju, bit će prvi u redu kad treba kupiti novi tablet, pametni mobitel ili prijenosnik - štogod će mu unaprijediti odnose s drugima.

Ima brz i okretan um pa je u stanju skakati s teme na temu i s projekta na projekt. Brzo priča, brzo misli i smišlja dobre ideje po kojima ga pamte kao inovativnog genijalca. Oprez, ponekad su te dobre ideje zapravo tuđe, jer Blizanac spretno oponaša druge.

Budući da nije ustrajan ponekad mu je potrebna pomoć u vidu smirenog i staloženog asistenta koji će paziti da ovaj ispoštuje rokove i dovrši započeto.

Koristan je radnik jer će radije dijeliti svoja razmišljanja, nego emocije. Posao u kojem može neprestano komunicirati s drugima i koristiti svoju nepresušnu maštu i vrsne verbalne kvalitete idealan je za Blizanca.

Blizanac je najbolji u poslovima kao što su pisanje, novinarstvo, podučavanje, prodaja i mediji. Rođen je da komunicira, uči, piše, podučava i ujedinjuje ljude.

Najdraži poslovi za ljude rođene u znaku Blizanaca:

Pisac, novinar, pustolov, najavljivač, reporter, prognozer, komentator, fotograf, ilustrator, knjižničar, lingvist, prevoditelj, pravnik, stručnjak za PR, turistički vodič, vozač.