PRIPREME ZA EUROSONG

Kakva je to nezgoda zadesila Ninu na generalnoj probi

Nina Badrić 5

Nina Badrić 5

Izvor: Cropix / Autor: Neja Markičević

Tijekom generalne probe na Eurovizijskoj pozornici, našu predstavnicu Ninu Badrić te njezine prateće vokale zadesila je manja i potpuno neočekivana nezgoda

Dok je Nina pjevala pjesmu 'Nebo' kojom će Hrvatsku predstaviti na ovogodišnjem Eurosongu, plahta koja je korištena u svrhu koreografije pala je nošena vjetrom ventilatora te prekrila njezine prateće pjevačice Ivanu Čabraju, Jelenu Majić i Danijelu Večerinović koje su se trudile što mirnije maknuti plahtu s glave. Nina to u prvi tren nije opazila te je nastavila pjevati, a jedino što ju je bilo zbunilo je pljesak koji se prolomio dvoranom. Nezgoda ih je na koncu sve dobro nasmijala.

'Ja sam pustila glas, onako, kako bog zapovijeda i sve je bilo idilično dok nismo došli do druge minute i tridesete sekunde 'Neba'. Tada su dečki, u skladu s koreografijom, podigli plahtu, no ona je nošena vjetrom iz ventilatora načas prekrila moje prateće pjevačice. Ja, srećom, ništa nisam skužila. Nastavila sam pjevati, a jedino mi nije bilo jasno zašto su nam ljudi u dvorani počeli pljeskati odmah, umjesto da sačekaju završetak pjesme. Jer, vjerovali ili ne, nezgoda s plahtom sve prisutne od srca je nasmijala pa su nas obodrili pljeskom. Na koncu sam se smijala i ja', otkrila je Nina za Jutarnji list.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi