ASTRO KOMPATIBILNOST

Kako Strijelci surađuju s ostalim znakovima?

05.12.2015 u 07:00

Bionic
Reading

U kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najgori poslovni partneri i suradnici za Strijelca? Pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astro-kriterij slaganja, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte stoga našu ljestvicu povoljnih, neizvjesnih i nezgodnih poslovnih partnera za aktualni znak

POVOLJAN ODNOS

Strijelac i Ovan

Kao poslovni partneri odlično se slažu, imaju dinamičan odnos i ostvaruju uspješnu suradnju. Oboje vole istraživati, prikupljati nova znanja i riskirati, što će im pomoći u postizanju izvrsnog poslovnog rezultata. Međusobno se poštuju i uvažavaju, a poslovni će odnos brzo prerasti u prijateljstvo.

Strijelac i Lav

Imaju korektan i uzbudljiv poslovni odnos, međusobno se poštuju i velika su podrška jedan drugome. Oba znaka mogu biti nestrpljiva i šarmantna, a Lavu može zasmetati to što je Strijelca jako lako omesti u poslu. Međutim, usprkos pomalo drugačijim osobnostima, dobro se razumiju i lako ostvaruju uspjehe.

Strijelac i Strijelac

Dva Strijelca čine skladan i opušteni radni tim, koji je u neprestanoj potrazi za novim i neobičnim poslovnim iskušenjima. Radni dan uglavnom provode u ugodnom razgovoru i šalama koje im pomažu u otklanjanju stresa. Međutim, moraju pripaziti da se u poslu ne opuste previše, jer im obojici nedostaje odgovornosti i ozbiljnosti.

Strijelac i Blizanci

Mogu dugo kvalitetno surađivati i zajedno postići odlične rezultate. Iako će povremeno naići na nesuglasice, vrlo će se brzo smiriti i riješiti probleme. Većinu vremena provode u ležernoj poslovnoj atmosferi, a stres koji im uzrokuju administrativne prepreke i problemi s naplatom uglavnom ublažavaju humorom.
Strijelac i Vodenjak

Kombinacija Vodenjakove jasne vizije i Strijelčevog znanja najčešće dovodi do inventivnog i originalnog poslovnog plana. Oba znaka teže promjenama i inovacijama, imaju avanturistički duh i vole riskirati pa često uspijevaju u zajedničkom poslu. Budući da se odlično razumiju, lako komuniciraju i uživaju u zajedničkim uspjesima, nerijetko postaju i dobri prijatelji.


NEIZVJESTAN ODNOS

Strijelac i Bik

Kada rade zajedno, moraju odvojiti dovoljno vremena da se upoznaju i prilagode jedan drugome. Različiti karakteri i pogledi na svijet otežat će im međusobno razumijevanje i poslovnu suradnju. Međutim, oboje mogu puno naučiti jedan od drugoga. Tako će Strijelac Bika naučiti prihvaćanju inovacija i rizika, dok će Bik Strijelca malo primiriti i podučiti strpljenju.

Strijelac i Jarac

Kada su prisiljeni blisko surađivati, isprva će im se činiti da ne mogu imati nikakve koristi jedan od drugoga. Oni su u mnogočemu izrazite suprotnosti. Strijelac je nestrpljiv, dinamičan i uvijek u potrazi za izazovima, dok je Jarac tih, odmjeren i usredotočen na detalje. Ipak, ovakvi nepodudarni karakteri više se nadopunjuju nego sukobljavaju.

Strijelac i Vaga

U društvenoj i radnoj sferi, mogu biti jako dobri prijatelji i suradnici. Optimistični su i obavljaju poslove sličnim ritmom. No, moraju suzbiti naviku dugotrajnog zajedničkog druženja i ćaskanja. Kao poslovni partneri moraju se uozbiljiti i okrenuti rezultatima, no to bi značilo da moraju gurnuti prijateljstvo u stranu.

Strijelac i Škorpion

Strijelac će biti jako angažiran, a ponekad čak i previše zauzet tražeći razna poslovna i financijska uzbuđenja. Međutim, ako mu posao postane dosadan, brzo će izgubiti zanimanje. Škorpion će se usredotočiti na financijske analize i planiranje pa će zajedničkim snagama i voljom ipak uspjeti pokoriti tržište.

NEZGODAN ODNOS

Strijelac i Djevica

Nijedno neće biti zadovoljno u ovom partnerstvu. Strijelac će smatrati da je ona sitničava i naporna, dok će ona njega kritizirati zbog šlampavosti i neodgovornosti. On s oduševljenjem započinje nove projekte, no zanos mu splasne kad treba stvari privesti kraju. Tu se strpljiva Djevica može pokazati korisnom, jer će preuzeti dio posla koji je Strijelcu naporan.

Strijelac i Rak

Ova dva znaka imaju oprečne karaktere i očekivanja pa će im trebati vremena da se naviknu na poslovnu suradnju. Dok je Strijelac stalno u potrazi za uzbuđenjima i uživa u poslovnim rizicima, Rak ne voli česte promjene i teži za sigurnošću. S vremenom će oboje pristati na kompromise i prilagoditi se zajedničkom radu.

Strijelac i Ribe

Kao poslovni partneri imaju odnos obilježen usponima i padovima. Strijelac je vrlo otvoren i voli provoditi vrijeme žustro filozofirajući o raznovrsnim temama. Ribe su pak tihe i vrlo osjećajne pa ih Strijelac često nehotice povrijedi svojim netaktičnim izjavama. Oboje su vrlo maštoviti, ali često zanemaruju tvrde činjenice.