WAWRINKA VS. ĐOKOVIĆ

Kad ljubav i afere pišu drame na teniskom terenu

17.09.2016 u 08:09

Bionic
Reading

Ovogodišnje finale US Opena s dva najbolja igrača svijeta Stanom Wawrinkom i Novakom Đokovićem pokazalo je kako se ni najveći sportaši ne umiju distancirati od privatnih problema. Đoković svoje bračne nevolje uzrokovane navodnom aferom s indijskom glumicom Deepikom Padukone nosi na plećima i suočava se s porazima, no zato Stan Wawrinka leti ka prvom mjestu ATP ljesvtice na krilima ljubavi s 20-godišnjom Donnom Vekić

Ljubav je kriva za sve, bio bi zaključak posljednjeg okršaja na teniskom terenu Đokovića i Wawrinke na US Openu ako zagrebemo ispod površine. Dogodio se ondje prvi javni poljubac Švicarca i hrvatske tenisačice o čijoj se ljubavnoj aferi počelo pisati prošle godine. Dogodio se i poraz Đokovića iza kojeg također, ako je vjerovati svjetskim medijima, stoji žena zbog koje je Novaku brak trenutačno na klimavim nogama.


Donna i Stan nakon njegove pobjede nad Đokovićem u finalu US Opena



I Wawrinka se još nedavno nalazio u sličnoj situaciji kao danas Đoković. Nakon što je prošle godine objavio da se razvodi od supruge Ilham Vouilloud s kojom ima šestogodišnju kći Alexiju, mediji su raskrinkali njegovu aferu s 19-godišnjom hrvatskom tenisačicom. I dok je Nole tada bio na svom vrhuncu, u sretnom braku s jednogodišnjim sinom i redao pobjede, Stan se lavovski borio uza sve medijske nevere zbog svog ljubavnog života napredovati prema vrhu. Danas je situacija obrnuta.

Now off you go amore! ❤️❤️❤️ Good luck! @djokernole #sneakersforgood

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on


Zaljubljeni Wawrinka niže pehare u ljubavnom zanosu s deset godina mlađom djevojkom, dok je Đokovića trenutačna privatna ljubavna kalvarija skupo koštala na teniskom terenu.

A sve je počelo njegovim porazom na Wimbledonu već u trećem kolu od Amerikanca Sama Querreyja. U teniskim se krugovima tada pročulo da je najbolji tenisač na svijetu imao avanturu s jednom indijskom glumicom zbog koje se zamalo razveo od supruge. Vijest o Noletovoj aferi s jednoj od najbolje plaćenih glumica na svijetu Deepikom Padukone objavile su prve talijanske novine La Gazzetta dello Sport.

Đoković je tada priznao da su obiteljski problemi uzrok njegove loše igre, poručivši da svatko u životu nailazi na izazove i da se oni rješavaju. Zasad nije poznato je li Novak uspio riješiti svoje bračne probleme s Jelenom s kojom je tek dvije godine u braku. Ona je navodno odvojila njihove bankovne račune, no na njegove mečeve još uvijek dolazi.


Jelena Đoković pratila je suprugov meč na US Openu bez osmijeha na licu

Tenisač je u ožujku ove godine snimljen na izlasku iz poznatog noćnog kluba u Los Angelesu s Padukone koja je od malih nogu velika obožavateljica tenisa. Njezin otac profesionalni je igrač badmintona. Deepika na tribinama ovogodišnjeg Wimbledona nije viđena, no prošle godine pratila je s pažnjom Đokovićev meč, a kasnije je snimljena u razgovoru s njegovom suprugom. Srpski mediji pisali su da su Jelena i Deepika već godinama prijateljice te da je Đokovićeva afera s Indijkom čista izmišljotina. No nekad su stvari upravo onakve kakvim izgledaju.

Jer što bi Đoković u sitne sate iz noćnog kluba izlazio s jednom od najzgodnijih i najbolje plaćenih glumica današnjice?

@deepikapadukone and @ranveersingh sizzle on the 8th anniversary issue of @VOGUEIndia. Can't take your eyes off them, can you?

A photo posted by Deepika Padukone (@deepikapadukone) on