ZA RASTOPITI SE

Jutarnja idila Megan Fox i trećeg sinčića

28.10.2016 u 14:18

Bionic
Reading

Megan Fox ponovno je raznježila svoje obožavatelje na Instagramu. Glumica i njezin suprug Brian Austin Green u kolovozu su postali roditelji sinčića, kojem su nadjenuli ime Journey River Green

Lijepa Megan objavila je selfie iz kreveta na kojem sinčić Journey, kojeg je do sad čuvala daleko od očiju javnosti, pozira pored nje. Glumica je na fotografiji u 'no makeup' izdanju, ali preslatki dječačić joj je ovoga puta oteo svu pažnju oduševljenih fanova.

Zvijezda filma 'Transformeri' je u travnju na CinemaConu u Los Angelesu na premijeri filma 'Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows' prvi put pokazala svoj trudnički trbuh i iznenadila javnost jer je samo mjesec dana ranije objavila da se razvodi od supruga, glumca Briana Austina Greena

Par je potvrdio da je dijete zajedničko, ali da to ne mijenja činjenicu da će se rastati. Glumica je tijekom trudnoće gostovala u emisiji Jimmyja Kimmela i tada je izjavila kako smatra da će njezino dijete biti 'super-genijalac'.

A photo posted by Megan Fox (@the_native_tiger) on


'Osjećam se tako korisno kada stvaram ljudsko biće i uzbuđena sam upoznati ga jer znam da imam duhovnu povezanost s njim i ne mogu dočekati da upoznam novog člana obitelji', izjavila je Megan u svibnju.

Ona i Brian su, osim Journeya, roditelji četverogodišnjeg Noe i dvogodišnjeg Bodhija Ransoma te Kassiusa, prvog Greenova sina iz prethodnog braka s kolegicom iz serije 'Beverly Hills' Vanessom Marcil. Megan i Brian su u vezi proveli 11 godina, od čega su pet godina bili u braku. Ostali su u prijateljskim odnosima.


Megan Fox i Brian Austin Green bili su u braku pet godina

Bodhi: Stunner. Clown. Unicorn.

A photo posted by Megan Fox (@the_native_tiger) on

Heartbreaker.

A photo posted by Megan Fox (@the_native_tiger) on