POVRATAK U ZAGREB

Joško Lokas dobro se zabavlja i bez svoje Jelene

11.03.2016 u 14:07

  • +8

Premijera serije Posljednje pantere

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić/tportal

Bionic
Reading

Na jučerašnjoj premijeri serije 'The Last Panthers' glumca Gorana Bogdana koji igra glavnu ulogu podržao je i njegov dobar prijatelj televizijski producent Joško Lokas, koji se nakon duljeg razdoblja koje je zbog posla proveo u Beogradu vratio u Zagreb. Odlično raspoložen, Joško je došao u prijateljskom društvu glumaca Marije Škaričić, Anje Matković i Alana Katića, a kasnije im se pridružio i bivši suprug Ive Majoli Stipe Marić

Nakon skoro godinu dana u Beogradu Joško Lokas vratio se u Zagreb, a njegovo prvo pojavljivanje u javnosti bilo je sinoć u zagrebačkom kinu Europa. Razlog dolaska bio je prijatelj Goran Bogdan, ali umjesto djevojke, devetnaest godina mlađe Trogiranke  Jelene Katarine Kape, Lokas se pojavio u društvu glumice Marije Škaričić i glumačkog para Anje Matković i Alana Katića.

'S velikim zadovoljstvom sam jučer došao pogledati premijeru serije Gorana Bogdana s kojim se poznajem već duži niz godina. Iako, nisam znao da je premijera (smijeh) sredio bih se bolje.
Kako sam i sam zaljubljenik, da ne kažem ovisnik, o televizijskim serijama,zanimalo me što je Gogo napravio jer je velika stvar biti jedna od glavnih uloga u jednom takvom projektu. Nisam znao da je pokojni Bowie radio glazbu za uvodnu špicu tako da je zadovoljstvo bilo jos veće.

Goran je po mišljenju mojih prijatelja s kojima sam bio na premijeri i mene, napravio odličan posao i volio bih da je to samo usputna stanica prema Goginoj inozemnoj karijeri. Koliko sam shvatio prvo kreću europske premijere, a nakon toga SAD, tako da me ne bi iznenadilo da ga vrlo brzo otmu i odvedu 'preko bare', rekao je Joško za tportal.


Joško u društvu prijatelja i glumačkog para Anje Matković i Alana Katića


Joško Lokas i Marija Šaričić


Stipe Marić  u društvu Alana Katića i njegove djevojke glumice Anje Matković

Joško i Goran posljednji put su se u javnosti zajedno družili prije točno godinu dana na otvaranju prodavaonice Jack's Record Store u Preradovićevoj ulici. I dok Bogdan o svom ljubavnom životu ne govori uopće, Joško je svoju novu vezu nakon razvoda od Nataše Janjić potvrdio.

'Jelena i ja smo odnedavno zajedno, u jednoj vrlo opuštenoj i zabavnoj vezi koja zbog obostranih čestih obveza i putovanja trenutačno funkcionira snalaženjem po aerodromima i kombiniranjem putovanja. Ali guštamo kad se spojimo. Uglavnom, ne skrivamo se jer smo ovo ljeto nekoliko puta bili u Šibeniku, Splitu i, evo, u Beogradu sa zajedničkim prijateljima', rekao je tada.