KONKURENCIJA U VEZI

Joško i Jelena - u ljubavi složni, u kvizovima baš i ne

12.10.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Bivšu Miss turizma Jelenu Katarinu Kapu krajem listopada gledat ćemo u turniru specijalnih epizoda kviza 'Pet na pet' na RTL-u. Naime, zgodna Jelena bit će hostesa u specijalnom izdanju kviza kad su se natjecale najbolje ekipe koje su kroz pet sezona kviza osvojile četiri ili pet pobjeda u nizu. Zanimljivo je da ćemo u isto vrijeme na HTV-u gledati i njezinog dečka Joška Lokasa u novom kvizu 'Šifra'

Joško Lokas i njegova djevojka Trogiranka Jelena Katarina Kapa lijepo su se uskladili ne samo na privatnom, nego i na poslovnom planu. Osim Joška koji 20. listopada na HTV-u kreće s novim kvizom 'Šifra', u kvizu na RTL-u okušat će se i njegova Jelena.

No ne kao natjecateljica već kao hostesa. Zgodna Dalmatinka pojavit će se krajem listopada na turniru RTL-ovog Kviza 'Pet na pet', a u isto vrijeme moći ćemo i Joška gledati na HTV-u. Ne zna se je li ljubav prema kvizu odigrala važnu ulogu u ljubavi Jelene i Joška, no danas u njihovom slučaju sve se vrti oko toga. Atraktivna Jelena ne krije svoju ambiciju pa je uskoro možda vidimo u nekom novom televizijskom angažmanu.

'Primijetio sam je u nekoj potpuno čudnoj situaciji iz koje se nije izrodilo apsolutno ništa. Onda se poklopio jedan trenutak koji nas je spojio. Između poznanstva i tog trenutka bilo je jako puno duhovitosti i spontanosti s njene strane. Ostalo je dio neke naše priče u proteklih godinu dana', rekao je Lokas nedavno u intervjuu za tportal o svojoj ljubavi s Jelenom.