KRAJ KULINARSKE AVANTURE

Josipa Pavičić nakon osam mjeseci odustala od restorana

18.11.2016 u 10:55

Bionic
Reading

Osam mjeseci nakon otvaranja raskošnog talijanskog restorana koji joj je bio ostvarenje sna, Josipa Pavičić prepustila je posao novoj ekipi. Voditeljica, autorica i poduzetnica pojasnila je za tportal zašto je odustala od te gastronomske avanture te čime se namjerava baviti u budućnosti

'Il camino je projekt stvoren iz ljubavi i s puno ljubavi, truda i rada. Vjerujem da će nova ekipa nastaviti s kvalitetnom talijanskom trpezom koju sam tamo prostrla. Povukla sam se iz osobnih razloga - zdravlja i obitelji', rekla nam je Josipa.

Njezina ljubav prema kulinarstvu najprije se ostvarila kroz rubriku 'Glamurozna kuharica' koju je vodila na Novoj TV, a djevojački san joj se ostvario sredinom veljače otvaranjem svog restorana u zagrebačkoj Novoj Galeriji. Upravo je otvaranje restorana navodno dovelo do narušavanja bračnog odnosa s talijanskim poduzetnikom i bivšim nogometašem Nicom Bernardinijem, od kojeg se Josipa razvela nakon četiri godine braka i osam godina ljubavi.

Tridesetdevetogodišnja voditeljica, autorica i poduzetnica sada će se više posvetiti svojim sinovima, petogodišnjem Roccu i 16-godišnjem Viti, kojeg ima iz dugogodišnje veze s novinarom Markom Cigojem.

Josipa trenutačno radi na novom projektu. 'Završavam knjigu koju sam nazvala 'Šest milimetara', a koja će biti objavljena u ožujku u sklopu Dana narcisa', otkrila je ambasadorica udruge Europa Donna.